Četvrtak je dan za Alternator… Bana, San debelih žena i Zadnja 30. januara u Problemu

0
212
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Alternator je događaj koji omogućava autorskim bendovima i izvođačima svih žanrova da imaju redovne klupske svirke na kojima će publici predstaviti svoj rad.

U četvrtak, 30. januara održaće se još jedan Alternator u klubu Problem, a te večeti nastupiće Bana i bendovi San debelih žena i Zadnja.

Branislava Joković Bana/ Photo: AleX
Branislava Joković Bana/ Photo: AleX

Branislava Joković – Bana predstaviće debi EP pod nazivom “Blackjack Tango” koji je nedavno objavila za diskografsku kuću Menart Srbija.

Bana će nam na klaviru svirati originalnu muziku koju svrstava u indie, down-tempo i art-pop, krajnje jedinstveno, autentično se poigrvajući sa vokalnim linijama za koje kreira podržavajuće klavirske fraze.

San debelih žena/ Photo: Facebook @sandebelihzenabg
San debelih žena/ Photo: Facebook @sandebelihzenabg

Posle Bane nastupiće sjajni momci iz beogradskog benda San Debelih Žena.  

Za sebe kažu: – Muzički žanr je nesvrstan, pa i prolazi kao i svi nesvrstani. Na svirkama nema incidenata osim ako se u publici ne pojavi neko nepoznat. Redovno komuniciramo kako sa drugim bendovima koji u nazivu imaju imenicu “san”, tako i sa novinarima. Najviše volimo kad nas pitaju: “Ko je od vas četvorice taj san debelih žena?”

Ekipu benda čine: Nikola Radojlović (glavni vokal, ritam gitara), Uroš Vlajković (solo gitara, prateći vokal), Nikola Timotijević (bubnjevi) i Miloš Broćeta (bas gitara).

Do sada su objavili dva sjajna albuma, a pred svirku u Problemu poručuju:
– Dođite da čujete kako bi zvučao Bajaga da je rođen krajem osamdesetih i da nije popularan.”

Zadnja/ Photo: Facebook @zadnja
Zadnja/ Photo: Facebook @zadnja

I za kraj večeri – bend Zadnja. Ova trojka zvuči kao Kazahstanska Pantera na pečurkama. Toliko su mahniti, da su u stanju da odsviraju samo jednu svirku godišnje, a posle moraju na odmor.

Svirka počinje oko 21:00 čas, a cena ulaznice iznosi 200 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime