Predstavnici zadužbine Šinejd O’Konor: Ona je Trampa smatrala “biblijskim zlom”, prestanite da koristite njenu pesmu u kampanji

0
108
Šinejd O'Konor/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Predstavnici zadužbine pokojne irske pevačice Šinejd O’Konor zatražili su danas da njena pesma “Nothing compares 2U” odmah prestane da se pušta na političkim skupovima republikanskog kandidata za nominaciju na američkim izborima Donalda Trampa.

Pristalice Donalda Trampa najavile “sveti rat” protiv Tejlor Svift… Rolling Stone dobio poruku iz njegovog štaba

U zajedničkom saopštenju predstavnika irske pevačice i izdavačke kuće Chrysalis Records navodi se da bi pokojna pevačica bila “zgrožena, povređena i uvređena” zbog korišćenja njene muzike na Trampovim političkim skupovima.

Dodaje se da je O’Konor, koja je preminula u junu u 56 godini, živela po “žestokom moralnom kodeksu”, a da je Trampa nazivala “biblijskim zlom”, preneo je Guardian.

Tramp ponovo bez dozvole koristi tuđe pesme za svoju predsedničku kampanju, na red stigli The Smiths

U saopštenju se navodi da je dobro poznato da je “Šinejd živela striktnim moralnim kodom koji su definisali iskrenost, dobrota, poštenje i pristojnost prema bližnjima”.

“Nije preterivanje da se kaže da bi Šinejd bila zgrožena, povređena i uvređena, kada bi videla da njen rad zlouporebljava neko koga je zvala ‘biblijskim zlom’. Kao čuvari njenog nasleđa, zahtevamo da Tramp i njegovi saradnici odmah prestanu sa korišćenjem njene muzike”, ističu predstavnici O’Konor.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime