Pred publikom “The Lost Weekend: A Love Story”… dokumentarac o ljubavnoj aferi Džona Lenona i Mej Peng, koju je odobrila Joko Ono

0
214
Džon Lenon i Mej Peng/ Youtube PrintScreen@Briarcliff Entertainment
Oglasi

Briarcliff Entertainment otkupio je dokumentarni film “The Lost Weekend: A Love Story”, u kojem Mej Peng govori o svojoj burnoj ljubavnoj vezi sa Džonom Lenonom kada je imala samo 23 godine i bila njegova asistentkinja.

Film, koji je premijerno prikazan na festivalu Tribeca, režirali su Iv Brandstajn, Ričard Kaufman i Stjuart Semjuels. Ova ljubavna veza odigrava se u plodnom periodu za Lenona nakon razlaza Beatlesa.

Lenon je bio siguran da se dva puta sreo s vanzemaljcima…

Dokumentarac će biti objavljen u digitalnom formatu i kao Blu-ray disk 13. oktobra 2023. godine, u nedelji u kojoj se obeležava Lenonov rođendan (9. oktobar), u saradnji sa Universal Pictures Home Entertainment.

Moralo je da prođe 50 godina pre nego što je Peng odlučila da podeli svoju priču o manjem poznatom poglavlju u životu pokojnog člana Bitlsa.

“Izgubljeni vikend” Džona Lenona dug 18 meseci… Novi dokumentarac istražuje jedinu poznatu preljubničku aferu legendarnog muzičara

Ona opisuje 18 meseci dugo zabavljanje sa Džonom – vezu koju je ohrabrila lično Joko Ono.

Tokom tog perioda, Mej je pomogla Lenonu da obnovi kontakt sa svojim sinom Džulijanom Lenonom, i direktno je učestvovala u njegovom najproduktivnijem periodu posle Beatlesa. Ovo uključuje izdavanje albuma “Mind Games” i “Walls and Bridges”, kao i saradnju sa Dejvidom Bouvijem i Eltonom Džonom.

Ubici Džona Lenona dvanaesti put odbijeno puštanje na uslovnu slobodu

Film sadrži trenutke sa Džulijanom Lenonom, Mikom Džegerom, Alisom Kuperom i Polom Makartnijem, dok Mej opisuje kako je izgledalo biti 23-godišnjakinja koja doživljava svoju prvu nezaboravnu ljubav.

– Posle 50 godina, konačno imam priliku da podelim svoju priču o Džonu i meni – izjavila je Peng.

Otkrivena razglednica koju je Lenon poslao Ringu Staru, a tiče se – Debi Hari i Blondie

Izvršni direktor Briarcliff Entertainmenta, Tom Ortenberg, izjavio je povodom objavljivanja dokumentarca:

– “The Lost Weekend” je priča koja će duboko odjeknuti kod svih koji su očarani magijom Džona Lenona i složenošću ljudskih odnosa.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime