Bend Heidi šeće psa novim singlom “Između nas” ima samo jedan cilj…

0
385
Heidi sece psa, Doringo Photography
Oglasi

Jedan od najzanimljivijih zagrebačkih pop bendova Heidi šeće psa novim singlom “Između nas” pomera granice svog prepoznatljivog zvuka saradnjom s renomiranim muzičkim producentom Lukom Tralićem Shotom koga su muzika i stihovi inspirisali da pesmu produkcijski teleportuje u vibrantne 1980-te kada je muzika ljude “osuđivala” na ples bez mogućnosti pomilovanja.

Pevačica benda Smiljana Štrbac Heidi melodiju za pesmu osmislila je u autu dok je predugo čekala zeleno svetlo na semaforu pa ju srećom odmah snimila na mobillni da ne pobegne u zaborav.

Heidi sece psa, Doringo Photography

Istog dana je razradila zajedno s osnivačem i gitaristom benda Hrvojem Borošićem čiji su se stihovi pisani davno za jednu studentsku ljubav savršeno uklopili u ovu lepu muzičku priču.

Zarazni ritam pesme brzo je oblikovao ideju o spotu u kreativnom umu Heidi i Hrvoja koji su ga zamislili kao omaž kultnoj sceni audicije iz filma “Flashdance”.

“Vrijeme”… Poslušajte novi singl benda Heidi šeće psa

Pod stručnim okom reditelja Dinka Čvorića Doringa, Heidi je uverljivo otelotvorila la ulogu talentovane plesačice s obzirom na to da je dugi niz godina plesala u poznatoj plesnoj grupi Tihane Škrinjarić, a na snimanju u klubu Boogaloo pridružile su joj se i druge bivše članice s kojima je otplesala dinamičnu koreografiju koju je sama osmislila.

Pogledajte spot za pesmu “Između nas”:

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime