Posle 34 godine Maraja Keri snimila novi spot za svoj čuveni božićni hit, ali važnije od toga je što je ispala – prava lafica

0
216
Maraja Keri, screenshot YouTube
Oglasi

Maraja Keri objavila je novi spot za svoju najpoznatiju božićnu pesmu “All I Want for Christmas Is You”. Ta je pesma izašla još 1994. ali svake godine se u praznično vreme vrti na radio stanicama.

Pevačica je sada na YouTube postavila novi spot, a u njemu su prikazani delovi njene turneje Merry Christmas One and All, koja je počela 15. novembra 2023. u Kaliforniji.

E ovo je stvarno prvorazredno iznenađenje… Maraja Keri 90-ih snimila tajni grunge projekat. Evo kako zvuči…

U jednom trenutku videa, pevačica na sebe stavlja lentu na kojoj piše Kraljica Božića. Tokom jednog od brojnih koncerata su joj se na pozornici pridružili i 12-godišnji blizanci Morokan i Monro, koje je dobila s bivšim suprugom Nikom Kenonom. Spot ima skoro pola miliona pregleda za manje od tri dana.

Zvuči kao raspuštenica koja pije, puši i gleda dokumentarce o stvarnim zločinima… a ovaj božićni hit zapravo je otpevala – devojčica od 13 godina

Inače, spot je izašao samo dva dana nakon što je Billboard objavio da ovog decembra Maraja prvi put u poslednjih nekoliko godina nije prva na njihovoj listi Hot 100. Na tron je zasela 78-godišnja Brenda Li s pesmom “Rockin’ Around The Christmas Tree” iz 1958. godine. Maraja se nalazi na drugom mestu, ali je ispala prava lafica, pa je Brendi poslala cveće i čestitke zbog prvog mesta na listi.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime