Kilijan Marfi “loži” fanove serije “Peaky Blinders”: Ja hoću…

0
231
Kilijan Marfi kao Tom Šelbi, Peaky Blinders
Oglasi

“Peaky Blinders” (Birmingemska banda) je britanska serija koja se emitovala šest sezona od 2013. do 2022. godine. U fokusu serije su Tomi Šelbi i njegova banda koja želi da svoj posao proširi izvan Birmingema. Šelbija je s velikim uspehom tumačio Kilijan Marfi, koji je zahvaljujući toj ulozi postao miljenik miliona.

The Smile objavili spot za pesmu “Pana-vision” iz serije “Peaky Blinders”

Završetak serije jasno je pokazao kako bi fanovi u budućnosti mogli da dobiju nove priče o ovim televizijskim junacima, međutim, to sada zvanično nije u planu, iako se poslednjih godina dosta pričalo o potencijalnom filmu, u kome bi igrao i Kilijan Marfi.

Magazin Variety je nedavno organizovao razgovor između Kilijana Marfija i Margo Robi. Njih dvoje bili su zvezde dva ovogodišnja hit filma – “Openhajmer” i “Barbi”.

Margo Robi i Kilijan Marfi “jedan na jedan”… u priči koju niko nije očekivao

Robi je tom prilikom priznala da je zaluđena serijom “Peaky Blinders” i u vezi sa njom upitala glumca da li će snimiti film prema toj priči.

– Otvoren sam za tu ideju. Oduvek sam tvrdio da imamo još materijala za bar još nekoliko priča – kratko i jasno rekao je Marfi i tako obradovao armiju fanova serije, koja bi želela ponovo da ga vidi u ulozi Tomija Šelbija.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime