Margo Robi i Kilijan Marfi “jedan na jedan”… u priči koju niko nije očekivao

0
248
Marko Robi Kilijan Marfi - Actors on Actors, Variety
Oglasi

Ukoliko potražimo statistiku najtraženijih termina na Google pretrazi ove godine, nesumnjivo će prvi samom vrhu liste biti Margo Robi i Kilijan Marfi, a onda i “Barbi” i “Openhajmer”.

Fenomen Barbenheimer – nekoliko dana kasnije… dve strane istog novčića

Dvoje glumaca i njihovi najnoviji filmovi obeležili su godinu koja je na izmaku, a fenomen je minulog leta postao mnogo više od filmskog i pretvorio se u kulturološki. O ovome će australijska glumica i irski glumac konačno razgovarati, “jedan na jedan”. I internet ne može da dočeka.

Kakve veze imaju “Barbie” Margo Robi i “2001: Odiseja u svemiru”? Pogledajte…

“Actors on Actors” je serijal koji je pokrenuo magazin Variety, a koji je dostupan na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu. Nova serija razgovora između najistaknutijih holivudskih glumaca počeće 6. decembra, nakon što bude objavljen decembarski broj štampanog izdanja.

Ono što niko nije očekivao, ali čemu su se svi nadali jeste da će upravo Margo i Kilijan, koji su na svojevrstan način obeležili godinu u Holivudu, stati jedan naspram drugog kako bi razgovarali o projektima koji su nesumnjivo promenili njihove živote.

Kako je Kilijan Marfi stvarno naučio predavanje iz fizike na holandskom za “Openhajmera”…

Novi serijal stiže u susret sezoni nagrada, odnosno predstojećem periodu kada nas očekuje dodela svih većih priznanja u Holivudu, a koji se završava dodelom Oskara, navodi journal.rs.

Margo Robi i Kilijan Marfi imena su koja se visoko kotiraju među ovogodišnjim favoritima, ali Američka filmska akademija još uvek nije objavila zvanične nominacije.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime