Pojavio se prvi tizer za nastavak serije “Dexter”… Zadatak – ispraviti fijasko iz poslednje sezone

0
402
Oglasi
Dexter/Photo: YouTube printscreen
Dexter/Photo: YouTube printscreen

Sa novih 10 epizoda serija “Dekster” se vraća iz mrtvih, a na kanalu Showtime objavljen je prvi tizer.

Kako su sopštili iz ove kompanije, radnja se nastavlja tamo gde se 8. sezona neslavno završila. Dekster živi u Oregonu i radi kao drvoseča. Ali, u jednom trenutku vratiće se u Majami, ali pod drugim imenom.

– Što se tiče kraja ove sezone, ona neće imati veze sa originalnim finalom. Veoma nam je drago što smo dobili priliku da snimimo još jedno finale – rekao je scenarista Klajd Filips.

Tih, miran i pomalo krvoločan… Kultna serija “Dexter” vraća se na male ekrane

Filips je inače stvorio prve četiri sezone “Dekstera” i delio frustraciju fanova pošto je kvalitet serije opao po njegovom odlasku.

Podsetimo, finale serije “Dekster” naišlo je na veliko nezadovoljstvo fanova, čija se ljutnja može porediti samo sa onom koji su osetili fanovi “Igre prestola” i “Izgubljenih” kada su se te serije završile.

Od 2006. do 2013. godine snimljeno je osam sezona “Dekstera”. Radnja prati Dekstera Morgana, serijskog ubicu koji radi u policiji kao forenzičar. Zbog tragedije koju je doživeo u detinjstvu, oseća strast i potrebu za ubijanjem, koju je njegov otac koji ga je usvojio, policajac Hari Morgan, kanalisao da ubija ljude koji to “zaslužuju”. Tako su Deksterove žrtve većinom ostale ubice koji su izbegli sudsku kaznu, ili nikad nisu ni bili pod istragom. U seriji je prikazano Deksterovo balansiranje između svakodnevnog života i njegovog tajnog identiteta.

HL/Izvor: telegraf.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime