Pogledajte trejler za dokumentarac “Let There Be Drums!”, sa jednim od poslednjih intervjua Tejlora Hokinsa

0
330
Oglasi
Tejlor Hokins/Photo: YouTube screenshot

Greenwich Entertainment je objavio prvi trejler za “Let There Be Drums!”, dokumentarni film koji bi trebalo da bude premijerno prikazan kasnije ovog meseca.

Film je režirao Džastin Krojcman, sin bubnjara grupe The Grateful Dead Bila Krojsmana, i prema njegovom sinopsisu, fokusiraće se na “umetnost sviranja bubnjeva i muzičare koji su je savladali”. Pored toga, film će sadržati intervjue sa nizom najpoznatijih svetskih bubnjara, uključujući jedan od poslednjih intervjua Tejlora Hokinsa pre njegove smrti u martu.

DŽEJ VAJNBERG IZ SLIPKNOTA PROGLAŠEN ZA NAJBOLJEG METAL BUBNJARA OVE GODINE

U dokumentarcu će se naći ljudi kao što su Ring Star iz Beatlesa, Stjuart Koplend iz grupe The Police, Čad Smit iz Red Hot Chilli Peppersa i Tre Kula iz Green Day, među mnogim drugim.

– Onog trenutka kada sam seo za te bubnjeve – kaže Hokins u trejleru, – bilo je kao da je munja prošla kroz moje telo i nikada neću zaboraviti taj dan.

BUBNJAR ROLLING STONESA ČARLI VOTS OSTAVIO SVOJOJ PORODICI 30 MILIONA FUNTI I BASNOSLOVNO IMANJE U FRANCUSKOJ, A PRIJATELJIMA – AUTOMOBILE I MOTORE

Dokumentarac će se pojaviti na Apple TV, Amazon Prime Video i u odabranim bioskopima 28. oktobra. Pored istraživanja njihovih muzičkih karijera, film će takođe ukazati na lične živote bubnjara, dok Džon Bonam iz Led Zepelin govori o očinstvu, a Star je doprineo snimcima koji su nastali pre Beatlesa.

– Bubnjevi i bubnjari koji ih sviraju bili su glavna komponenta mog celog života – rekao je Krojcman u izjavi za Deadline. – Dokumentarni film ispituje suštinsku ulogu koju bubnjari igraju u velikim bendovima i kako muzika prelazi s generacije na generaciju.

Pogledajte trejler:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime