Home»Muzika»Bubnjar Rolling Stonesa Čarli Vots ostavio svojoj porodici 30 miliona funti i basnoslovno imanje u Francuskoj, a prijateljima – automobile i motore

Bubnjar Rolling Stonesa Čarli Vots ostavio svojoj porodici 30 miliona funti i basnoslovno imanje u Francuskoj, a prijateljima – automobile i motore

5
Shares
Pinterest Google+
ĆArli Vots/Photo: YouTube screenshot
ĆArli Vots/Photo: YouTube screenshot

Bubnjar Rolling Stonesa Čarli Vots ostavio je u testamentu bogatstvo od oko 30 miliona funti.

Ali ukupna vrednost ne uključuje vrednost njegovog imanja u Francuskoj – za koje se smatra da vredi mnogo miliona više.

Britanski mediji pišu da da je muzičar, koga je kolega iz benda Kit Ričards nazvao “najboljim momkom koga je poznavao”, svojoj porodici preneo je tačno 29,6 miliona funti.

DŽEGER, RIČARDS, VUD I VAJMAN ODALI POČAST ČARLIJU VOTSU TAJNOM SVIRKOM U NJEGOVOM OMILJENOM LONDONSKOM KLUBU RONNIE SCOTT’S

Većina će otići udovici Širli, ali je ostavio i uputstvo da se njegovi automobili, ali i motocikli koje je sakupljao, ali nikad nije vozio, dele u skladu sa njegovim posebnim željama. Ta uputstva nikada neće biti javno objavljena, ali se smatra da će sjajna kolekcija završiti u rukama nekih od njegovih najboljih prijatelja.

Čarli i Širli Vots/Photo: printscreen instagram
Čarli i Širli Vots/Photo: printscreen instagram

Legenda Stounsa Čarli Vots  iznenada je preminuo u 80. godini 24. avgusta prošle godine. Zvezda se povukla sa turneje benda No Filter u SAD nekoliko dana ranije nakon operacije srca. Međutim, njegov testament je sastavljen i potpisan mnogo ranije – 31. maja 2017.

Dokument od 14 stranica nalaže izvršiteljima Čarlijeve volje da koriste njegove prihode i bogatstvo od skoro 30 miliona funti da bi izdržavali “korisnike” testamenta na način kako to oni žele. Kada Širli umre, novac će zatim preći na njegovu ćerku Serafinu (54), Čarlijevu sestru Lindu Ruts, snaje Džeki Fenvik i Džil Majnder i zeta Stivena Šeperda.

“OSMEH” I “CLOSED”… DVE FOTOGRAFIJE NA PROFILIMA MIKA DŽEGERA I KITA RIČARDSA GOVORE SVE O ČARLIJU VOTSU

Čarli je svirao sa Stounsima od 1963. i pojavio se na svakom albumu. Upoznao je Širli pre nego što je bend postao uspešan, a par se venčao 1964. Živeli su blizu Doltona u Devonu, gde su vodili uspešnu ergelu arapskih konja.

Uprkos tome što su njegovi kolege iz benda bili poznati po svojim divljim nestašlucima, Čarli je bio poznat kao “razumni član Stounsa”.

HL/Izvor: thesun.co.uk

Previous post

Najveće svetske zvezde na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete II i, naravno, grupa Queen

Next post

Preminuo legendarni grčki kompozitor Vangelis

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *