Pogledajte prve kadrove dokumentarne serije o Beatlesima… do sada neviđeni snimci benda koji je promenio svet

0
384
Oglasi
The Beatles: Get Back/Photo: ycreenshot
The Beatles: Get Back/Photo: screenshot

Epizode će biti premijerno prikazane na platformi Disney+ 25, 26. i 27. novembra.

Disney je objavio prvi trejler za dokumentarnu trodelnu seriju pod nazivom “The Beatles: Get Back”, o članovima grupe The Beatles, reditelja Pitera Džeksona, koja će biti prikazana na platformi Disney+, piše NME.

LENON JE RASTURIO BEATLESE, A NE JA… POL MAKARTNI PRVI PUT OTKRIO ZAŠTO JE PREUZEO KRIVICU ZA KRAJ NAJVEĆEG BENDA SVIH VREMENA

Ovo ostvarenje će se u potpunosti sastojati od nikad viđenih i restauriranih snimaka, a fanove će vratiti u davnu 1969. godinu. Gledaoci će moži da vide kako su Beatlesi pokušavali da snime 14 novih pesama i da pripreme svoj prvi koncert uživo tokom više od dve godine.

Trodelna serija sastoji se od više od 60 originalnih snimaka i više od 150 sati zvuka koji nisu bili do sada dostupni javnosti, a od kojih je većina bila zaključana u trezoru više od pola veka.

ELVIS JE IMAO GENIJALNU IDEJU… DA MU THE BEATLES BUDU PRATEĆA GRUPA ????

Dokumentarna serija prikazuje poslednji nastup grupe The Beatles po prvi put u celini. Koncert na krovu održan je u londonskom Savil Rou. Takođe uključuje pesme i klasične kompozicije na poslednja dva albuma benda, “Abbey Road” i “Let It Be”.

Epizode će biti premijerno prikazane na platformi Disney+ 25, 26. i 27. novembra.

Ranije ove nedelje, Ringo Star je otkrio da su Beatlesi imali ponudu za ponovno okupljanje benda 1973. godine, koju su odbili.

Pogledajte trejler:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime