Pogledajte novi trejler za nastavak filma “Top Gun”… Fanovi jedva čekaju da ponovo polete s Maverikom

0
295
Oglasi
Top Gun/YouTube printscreen
Top Gun/YouTube printscreen

Objavljen je trejler za film “Top Gun: Maverick”, američku akcionu dramu u režiji Džozefa Kosinjskog, po scenariju Erena Krugera, Erika Varena Singera i Kristofera Makarija.

To je nastavak kultnog filma “Top Gun” iz 1986. godine, a u filmu glume Tom Kruz u glavnoj ulozi, Majls Teler, Dženifer Koneli, Džon Hem, Glen Pauel, Ed Haris i Val Kilmer. Kruz i Kilmer igraju iste junake iz prvog filma.

SEĆATE SE LEGENDARNE MELODIJE IZ FILMA “TOP GUN”? E PA ONA BI ZAVRŠILA U SASVIM DRUGOM FILMU DA SE NIJE UMEŠAO – BILI AJDOL

Kapetan Pit Maverik Mičel, koga igra Tom Kruz, pozvan je da bude zadužen za obuku grupe Top gan diplomaca za specijalizovanu misiju pod komandom svog kolege i bivšeg rivala Toma Ajsmena Kazanskog, koji je sada admiral s četiri zvezdice i služio je kao zapovednik Pacifičke flote američke mornarice.

MISTERIJA NOVOG “TOP GUNA”… ZAŠTO SU S PILOTSKE JAKNE TOMA KRUZA IZBAČENE ZASTAVE TAJVANA I JAPANA?

Među njima je i poručnik Bredli Ruster Bredšo, sin Maverikovog pokojnog najboljeg prijatelja i poručnika Nika Gusa.

“Ne mogu da dočekam”, “Nikad duže nisam čekala da neki film bude objavljen, nadam se da će se isplatiti”, “Ovo će biti sjajno”, “Top Gun nije film, to je emocija… Ona od koje ti oči zasvetle, srce pumpa i izazove tako ogroman smešak na licu da ljudi oko tebe misle da si glup,.. dobro došao natrag, Mav, sad nas nateraj da letimo”, samo su neke od reakcija ispod trejlera.

Film će premijerno biti prikazan na filmskom festivalu u Kanu 18. maja 2022, pre nego što se pojavi u bioskopima 27. maja.

Pogledajte najnoviji trejler:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime