Ozi Ozborn: Bolje je biti fin nego biti se*onja… Da bi bio se*onja moraš da imaš mnogo dobro pamćenje

0
487
Oglasi
Ozi Ozborn/Photo: Promo
Ozi Ozborn/Photo: Promo

Iako je jedna od najpoznatijih zvezda koje je metal ikada proizveo, nema mnogo arogancije u Oziju Ozbornu.

On ostaje ultimativni heavy metalac: momak iz radničke klase koji se tačno seća odakle je došao i šta znači probiti se u redovima rokenrola.

DAN KADA JE OZI OZBORN “ZAKUCAO” SVOJ SATANISTIČKI IMIDŽ I KOJI JE JEDNOG SLEPOG MIŠA KOŠTAO GLAVE… DOSLOVNO

Kada ga je M. Šedouz iz Avenged Sevenfolda svojevremeno ekskluzivno intervjuisao za Metal Hammer, Princ tame razgovarao je o svom stavu prema dovođenju mlađih bendova na turneju i zašto nikada ne bi trebalo da bude mesta za ego na turneji.

– Za svaku turneju, čak i sada, nisam jedan od ovih momaka koji budu seronje – objasnio je on. – Nikada im ne kažem, ‘Ne možete da svirate pre mene, ne možete to da uradite’. Gledam na to kao, to je koncert, nema veze da li ćete biti na ‘A bini’ ili ‘B bini’, već samo jebeni šou. Bolje je biti fin nego biti seronja. Da bi bio seronja moraš imati dobro pamćenje!

NEMA PREDAJE… OZI OZBORN NE MOŽE VIŠE DA HODA BEZ ŠTAPA, ALI NAJAVLJUJE ALBUM SA KLEPTONOM, AJOMIJEM, DŽEFOM BEKOM…

Kada je Black Sabbath 2017.  godine krenuo na svoju poslednju turneju po Velikoj Britaniji, doveli su sa sobom kalifornijske rokere Rival Sons kao podršku – a Ozi se pobrinuo da zadrži svoj moto turneje i za te istorijske datume.

– Bend koji imamo na ovoj poslednjoj turneji, Rival Sons, oni su dobra grupa momaka – rekao je tada. – Uvek ih pozdravljam i kažem im da ako im nešto treba, samo da nas pitaju. Oni ne znaju kakvi ćemo biti. U stara vremena, glavni bendovi bi stavljali pritisak na bend koji svira pre njih i sva ta sranja. To mi se nije dopalo. Ako ne možeš da izdržiš vrućinu, siđi sa jebene bine, znaš?

OZI OZBORN DAO DONACIJU ZA INTERNO ODELJENJE BOLNICE U PANČEVU

– Samo se prema njima ponašajte kao prema ljudima! – nastavio je. – U suprotnom završite sa ratom, a turneje je dovoljno velika bitka i bez toga. Samo zato što ste otvarajući end, to ne znači da niste važni. Sećam se kada smo bili na turneji sa Kissom, za nas je bilo baš nezgodno. Sva publika je bila našminkana! Ali bilo je zabavno, a ako nije zabavno, nemojte to da radite. Ako vam se ne sviđa ova svirka, nađite posao od 9 do 5!

Novi album Ozija Ozborna očekuje se “u nekom trenutku” ove godine.

HL/Izvor: loudersound.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime