Home»Life Story»Ozi Ozborn dao donaciju za Interno odeljenje bolnice u Pančevu

Ozi Ozborn dao donaciju za Interno odeljenje bolnice u Pančevu

97
Shares
Pinterest Google+
Ozi Ozborn/Photo: YouTube printscreen
Ozi Ozborn/Photo: YouTube printscreen

Interno odeljenje pančevačke Bolnice je nedavno dobilo sedam novih bolesničkih kolica za svih sedam internističkih sekcija. Najveći broj (četiri komada) donirali su Ozi i Šeron Ozborn, zahvaljujući Predragu Radmanoviću iz Pančeva koji već godinama živi i radi u Los Anđelesu i koji ih je obavestio o ovoj akciji, prenosi pančevački portal 013.rs.

Još tri komada ručnih bolesničkih kolica obezbeđena su zahvaljujući uplatama Dušice Ivanović (Kanada), Miloša Lazarevića (Peru) i Svetlane Matić (Austrija) koji su pročitali FB priču “U Srbiji bolesne očeve nose u ćebadima” pančevačke poverenice Pokreta za obnovu kraljevine Srbije (od koga je i potekla inicijativa za ovu akciju) Gordane Vlajić i – poželeli da pomognu.

– Neophodno je da složno i mudro prolazimo kroz iskušenja i nevolje, a svakako je najvažnije pomoći zdravstveno ugroženim sugrađanima i na svaki način unapređivati uslove za rad u medicinskim ustanovama – rekla je Gordana Vlajić.

HL/Izvor: 013.rs

Previous post

Tko su svi ti ljudi? Ovo pitanje postavljaju Darko Rundek i Ekipa novim singlom

Next post

The Alan Parsons Project, bend koji je prvi i jedini "odsvirao" dela Edgara Alan Poa... a znamo ih i još po nekim stvarima...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *