Počeo sedmi Lake Fest… A kad vidite fotke biće vam žao što niste tamo

0
227
Lake Fest/ Photo: Marko Ristić
Oglasi

Sedmi Lake Fest sinoć je otvoren pored Krupačkog jezera. Prvi bend koji je otvorio festival bio je podgorički sastav Mikrokozma koji je klasičnim rock zvukom razmrdao sve one koji su bili istrajni da dođu od samog početka.

Posle njih nastupio je mladi sastav iz Pančeva, Buč Kesidi. Sjajni trio je energičnim indie zvukom oduševio sve prisutne i pokazao da alternativni rock zvuk i te kako ima budućnost na ovim prostorima.

Buč Kesidi/ Photo: Marko Ristić
Buč Kesidi/ Photo: Marko Ristić

Zatim su na binu izašli sjajni splićani Justin’s Johnson koji su svojim veselim ska punk zvukom privukli veliki broj ljudi ispred bine kod Krupca.

Nikšićani, Gomila Nesklada su pokazali da je sjajno igrati na domaćem terenu i njihov metal zvuk je bio odlično pozdravljen od svih prisutnih.

Gomila nesklada/ Photo: Facebook @lakefestniksic
Gomila nesklada/ Photo: Facebook @lakefestniksic

Veliko oduševnjenje publike usledilo je istog trenutka kada je Zabranjeno Pušenje izašlo na binu. Svi veliki hitovi su bili tu od samog početka, a vrlo emotivan nastup  pred više od 8000 ljudi, koji su pevali u glas, trajao je skoro sat i po vremena.

Zabranjeno Pušenje/ Photo: Marko Ristić
Zabranjeno Pušenje/ Photo: Marko Ristić

Posle četiri godine, na binu kod Krupca popeli su se Hladno Pivo. “Kaži stari, šta nam fali…” i žurka je mogla da počne.

Hitovi sa svih albuma ovog benda orilili su se od početka do kraja koncerta. Mile i ekipa su imali sjajan kontakt sa publikom koja nije ostala ravnodušna na ogromnu količinu energije koja je dolazila sa bine.

Hladno pivo/ Photo: Marko Ristić
Hladno pivo/ Photo: Marko Ristić

Prvo veče Lake Festa zatvoreno je sjajnim nastupom BandX-a koji je odsvirao sve poznate hitove legendarnog sastava AC/DC i time pokazao ljudima da će i narednih dana pokraj Krupca biti sjajan provod.

Večeras će na Lake Festu nastupiti Bad Copy, Galija, Natali Dizdar, Gru, OPG, Parampaščad i Talisco.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime