Paramore se ipak ne raspada, upravo su objavili tizer obrade “Burning Down The House” za album u čast Talking Headsa…

0
153
Heli Vilijams - Paramore/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Paramore su najavili povratak obradom pesme za album u čast Talking Headsa, pošto su nedavno obrisali svoje društvene mreže. Ova objava dolazi posle spekulacija o raspadu benda.

Prošlog meseca, trio koji čine Hejli Vilijams, gitarista Tejlor Jork i bubnjar Zak Faro, obrisao je sve postove i fotografije sa svojih društvenih mreža, dok je zvanična web stranica prikazivala poruku o grešci 404. Ovo se desilo po što je bend izrazio “stepen nesigurnosti” u vezi sa svojom budućnošću, posle završetka njihove turneje This Is Why i nedavno ispunjenih obaveza prema njihovoj izdavačkoj kući.

Bendu Paramore istekao ugovor s izdavačem: Postoji doza neizvesnosti, ali – vladaćemo svetom

Dalje spekulacije o bendu nastale su prošle nedelje, kada je objavljeno da će otkazati svoj nastup kao headlineri na ALTer Ego Festivalu, pre nego što je saopšteno da se Paramore priprema za novu eru i novi ugovor o snimanju.

Sada se trio ponovo aktivirao. Vraćajući se na Instagram 10. januara, Paramore su podelili teaser za svoju obradu pesme “Burning Down The House” Talking Heads, koja će se naći na predstojećem albumu u čast ovog benda.

Paramore objavili povratnički album “This Is Why”

U klipu se vidi pevačica Hejli Vilijams kako preuzima paket koji joj je dostavljen na kućnu adresu. Otvarajući ga, otkriva kultno preveliko odelo frontmena Talking Heads Dejvida Birna, koje je nosio u filmu “Stop Making Sense”.

Zatim Hejli izvlači traku sa vrha boks-uređaja i obraća se svojim kolegama iz benda rečima: “Imam traku koju bih želela da vam pustim”, isto ono što Birn kaže dok predstavlja pesmu “Burning Down The House” u koncertnom filmu. Paramore obrada ove pesme služi kao pozadinska audio numera u tizeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by paramore (@paramore)

Njihova obrada pesme je prva numera na albumu “A Stop Making Sense: A Tribute Album”, na kojem će 16 izvođača obraditi po jednu od 16 pesama. Datum izlaska još nije najavljen, ali će ga objaviti A24 Music.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime