Bendu Paramore istekao ugovor s izdavačem: Postoji doza neizvesnosti, ali – vladaćemo svetom

0
169
Heli Vilijams - Paramore/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Paramore su ovih dana otvoreno progovorili o budućnosti benda, priznavši da postoji “određena doza neizvesnosti”.

Bend – koji čine pevačica Hejli Vilijams, gitarista Tejlor Jork i bubnjar Zak Ferou – završio je svoju veliku svetsku turneju prošlog meseca i spreman je da krene na put kao predgrupa Tejlor Svift tokom britanskih i evropskih delova njene Eras turneje sledeće godine.

Hejli Vilijams izbacila dva fana s koncerta Paramore, pa se pokajala i javno im se izvinila zbog ponižavanja…

Govoreći o završetku svoje turneje, kao podrška svom šestom studijskom albumu ‘This Is Why’ u intervjuu za Uproxx, pomenuli su kako završetak njihovog albuma iz 2022. godine znači da su ispunili sve obaveze prema izdavaču i suštinski su slobodni agenti.

Paramore objavili povratnički album “This Is Why”

Gledajući u budućnost Paramorea, složili su se da postoji određena doza neizvesnosti, ali su nastavili da obećavaju da će i dalje biti zajedno i nastaviti da se zabavljaju. Vilijams je rekla:

– Jedino što je važno je da ćemo i dalje biti jedni drugima podrška – a Ferou je dodao: – Samo se nadam da možemo da nastavimo da gradimo Paramore carstvo i onda zavladamo svetom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by paramore (@paramore)

U “petozvezdastoj” recenziji za ‘This Is Why’, NME je napisao: “Paramore doseže tamo gde je njihova muzika želela da stigne tokom većeg dela prošle decenije. Umesto da pokušavaju da nadmaše svoje neprikosnovene himne, bend je otkrio novu toplinu na ‘This Is Why’, i efekat je zaista trijumfalan”.

Pogledajte spot za “This is Why”, prvu novu pesmu benda Paramore posle 5 godina

Ranije ove godine, Paramore su rekli kako smatraju da je izdanje “najstrašniji album koji su ikada napravili”.

– Bili smo ukorenjeni i osećali smo se samouvereno u jednom aspektu naših života i bili smo u tako sigurnom balonu – rekla je Vilijams. – Onda smo znali da ćemo napraviti nešto što nije u tom sigurnom balonu i to je bilo zastrašujuće. Očekivanje je glavna stvar koja bi nas usporila. Tu je mnogo više ljudi koji čekaju nego prošli put kad smo ovo radili.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime