Paraf, Repetitor i Kralj Čačka… Nova imena revijalnog dela 7. Kontakta

0
304
Oglasi
Kontakt23, visual

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu, Kontakt konferencija, showcase i festival održaće se sedmi put od 23. do 25. marta u Beogradu.

Pored ranije najavljenih koncerata grupe Goran Bare i Majke (Dom omladine Beograda, 23. mart) i regionalne hip-hop atrakcije Vojka V (Zappa Baza, 24. mart), organizatori su objavili još tri imena koja će nastupiti u revijalnom delu Kontakt konferencije, showcasea i festivala.

U okviru 7. Kontakta u Domu omladine Beograda nastupiće bendovi Paraf i Repetitor (u sali Amerikana), i Kralj Čačka (u Velikoj sali).

Paraf/ Photo: Nikica Petković

​​Koliki je značaj Parafa za razvoj kulturne zajednice regiona pored vanvremenskih pesama koje su i danas i više nego aktuelne, govori i činjenica da je grafit na kome piše PARAF PUNK Grad Rijeka, rodni grad benda, proglasio zaštićenim kulturnim dobrom.

– Od osamdesetih do danas stoji turbulentnih 40 godina u kojim se štošta promijenilo: od boje kose, brojnog stanja, kilaže, ponešto bora na licu do države. Međutim ona energija, naboj i odličan feeling nisu izblijedjeli, dapače – izjavila je Vim Cola iz Parafa povodom objavljivanja albuma “Delta Live 2022” koji će biti promovisan upravo na Kontaktu.

Paraf će da nastupi u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana 24. marta sa početkom u 21:00 čas.

Ulaznice su dostupne po ceni od 1.500 dinara promotivni kontigent, 1.800 dinara biće redovna cena ulaznice, a ukoliko ih ostane na veče koncerta koštaće 2.000 dinara.

Kralj Čačka
Kralj Čačka, Soundtrack za film koji nije snimljen, DOB/ Photo: AleX

​​​Posle dugačke koncertne pauze Kralj Čačka se vratio na scenu krajem prošle godine, objavio je novi singl i spot pod nazivom “Zemlja nije moj dom” i održao nekoliko koncerata za pamćenje.

Ovaj koji sprema u okviru Kontakta biće baš poseban: Nenad Marić i bend na bini Velike sale Doma omladine, sa publikom koja sedi i sa repertoarom koji je prilagođen ambijentu.

Neke od najboljih koncerata Kralj Čačka održao je u ovakvim prilikama, sada je vreme za uživanje.

Kralj Čačka će nastupiti u Velikoj sal​​i Doma omladine Beograda 24. marta sa početkom u 21:00  čas.

Ulaznice su dostupne po ceni od 1.500 dinara promotivni kontigent, 1.800 dinara biće redovna cena ulaznice.

Repetitor (Arsenal Fest 2021)/ Photo: AleX

​​​​Repetitor ove godine obeležava 15 godina od objavljivanja debi albuma “Sve što vidim je prvi put”. Emocije publike povodom ovog izdanja pobudili su klupskom svirkom u Elektropioniru, koja je vrlo brzo rasprodata.

Zato će na Kontaktu napraviti prostor za mnogo širu i brojniju publiku i na pravi način obeležiti godišnjicu albuma koji je neizostavni deo svake enciklopedije o savremenoj muzici na našim prostorima.

“Sve što vidim je prvi put” je reizdat na vinilu (Odličan Hrčak, 2022), a pored pesama sa ovog izdanja, Repetitor će napraviti i “best of the best” set listu kojom će još jednom demonstrirati zašto i dalje važe za najenergičniju trojku u regionu.

Repetitor će nastupiti u sali Amerikana Doma omladine Beograda 25. marta sa početkom u 21:00 čas.

Ulaznice su dostupne po ceni od 1.300 dinara promotivni kontigent, 1.500 dinara biće redovna cena ulaznice. a ukoliko ih ostane na veče koncerta koštaće 1.700 dinara.

#Kontakt23 očekuje nas od 23. do 25. marta 2023. u organizaciji producentske kuće “Kontakt konferencija“, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Prodajna mesta za sve koncerte koji nas očekuju u okviru revijalnog dela Kontakt konferencije, showcasea i festivala su tickets.rs i mreža Ticket Vision servisa širom zemlje.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime