Pantera objavila oficijelni tizer o svom povratku, stigle i prve izjave novih članova benda

0
344
Oglasi
Phil Anselmo & The Illegals/ Photo: AleX
Phil Anselmo & The Illegals/ Photo: AleX

Službeni društveni mediji benda Pantera ažurirani su prvim službenim teaserom za predstojeći povratak benda.

Kratki isečak, koji sadrži uvodne note Panterinog klasika “Cowboys From Hell”, možete da vidite u nastavku, a iako još nema službenih najava, postoje glasine da će Pantera svirati na brazilskom Knotfestu Brasil i meksičkom Hell & Heaven Metal Festu u decembru.

ŽENA, MAJKA, METALKA… SVOJOJ DECI DALA IMENA – SLAYER, PANTERA I METALLICA

Prošlog meseca je potvrđeno da će se preživeli članovi Pantere – Filip Anselmo (vokal) i Reks Braun (bas) udružiti s gitaristom Zakom Vajldom (Ozzy Osbourne, Black Label Society) i bubnjarom Čarlijem Benanteom (Anthrax). za svetsku turneju pod zastavom Pantere

Anselmo i Braun, zajedno s Wajldom i Benanteom, predvodiće niz velikih festivala širom Severne Amerike i Evrope. Prema Billboardu, postava je dobila zeleno svetlo od porodice osnivača benda, bubnjara Vinsenta “Vinnie Paula” Abota i gitariste “Dimebaga” Darela Abota.

PANTERA SPREMNA ZA “REUNION” TURNEJU 2023. GODINE…

Bubnjar Benante je rekao za SiriusXM “Trunk Nation With Eddie Trunk” o tome kako planira da pristupi svirci Pantere:

– Ne mogu ovo da radim kao bubnjar iz Anthraxa jer bi to bio potpuno drugačiji zvuk. Dakle, ako zatvorite oči, zvučaće kao da je Vini tu. I tako će i biti. Zvučače tačno kao on.

Vajld je rekao da ima sličan način razmišljanja.

– Pristupaš tome na isti način kao kad sviram s Ozijem –  rekao je i dodao:  – Učiš to i radiš što vernije možeš. Pristupaš tome kao da si u cover bendu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime