Žena, majka, metalka… Svojoj deci dala imena – Slayer, Pantera i Metallica

0
195
Oglasi
Slayer, Pantera, Metallica/collage
Slayer, Pantera, Metallica/collage

Novozelandska majka koja je obožavateljka heavy metala svoje troje dece nazvala je Metallica, Slayer i Pantera.

Priču je preneo novozelandski reditelj, novinar i metalac Dejvid Farije putem svog newslettera, a zatim je objavio i na Twitteru. Reakcija majke metalke? Žena koja je ostala anonimna poručila je Farijeu: “Nije lako podizatri tri ‘najtvrđa’ benda”.

Farije je u početku gajio skepsu prema toj priči, pogotovo nakon što je došao do fotografija rodnog lista Metallice, deteta rođenog 2009., na kojima se vidi da mu je srednje ime “And Justice For All”, u znaku posvete četvrtom albumu benda. Kasnije je proverio kod novozelandskog glavnog sekretara Džefa Montgomerija, koji je potvrdio da je ime registrovano i da nema prepreka da se detetu da takvo ime:

– Nema ograničenja za imenovanje beba po bendovima ili albumima – rekao je Montgomeri – sve dok se upotrebljena reč ne smatra uvredljivom ili ne liči na službenu titulu.

Farije je završio odavanjem počasti majci metalki, napisavši:

“Mislim da je važno napomenuti da je majka takođe veliki obožavalac samostrela koji vrišti ‘metal’ – zaslužuje naše apsolutno poštovanje zbog ovoga (i zbog toga što vasiptava troje dece)”.

HL/Izvor: muzika.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime