Ozi Ozborn potpuno odlepio… Iz puške puca na ptice i mačke u svom dvorištu i kuka što nije bolji strelac

0
211
Oglasi
Ozi Ozborn/Photo: facebook@ozzyosbourne
Ozi Ozborn/Photo: facebook@ozzyosbourne

Ozi Ozborn suočio se sa žestokom reakcijom fanova pošto je priznao da se “dobro zabavljao” pucajući na životinje una svom imanju tokom lockdowna i rekao da je za “pokolj” kriva činjenica da nije baš dobar strelac.

72-godišnji frontmen grupe Black Sabbath rekao je da je pokušao da puca u mačke i ptice koje su ulazile na njegovo imanje poslednjih meseci.

DNK analiza potvrdila: Ozi Ozborn je stvarno genetski mutant…

Pevač, koji se bori s Parkinsonovom bolesti, rekao je da je bilo “zabavno” pucati iz puške ispred njegove vile u Los Anđelesu, ali priznao je da je njegovo loše ciljanje napravilo probleme.

Uprkos tome što Ozi gaji veliku ljubav prema psima, roker je imao prilično “problema” sa životinjama tokom karijere. Najpoznatiji je slučaj kad je 1982. godine odgrizao glavu šišmišu na bini. Još pre toga zagrizao je goluba dok je bio na turneji i povukao “crtu”  mrava kad nije imao kokaina.

Ozi Ozborn: To je rokenrol – rokaš i valjaš se… imam ludu sreću što me Šeron nije šutnula

Govoreći o svom najnovijem “obračunu” sa životinjama, Ozi je rekao za jednu radio stanicu:

– Izluđen sam,  čoveče. Kad sam u svojoj kući, brinem se da nikada neću moži ni da hodam kako treba. Kad sam prvi put započeo ovu stvar, nisam mogao da pucam. Sad svakog minuta ima mrtvih mački i ptica.

Ozi Ozborn se prisetio onog dana kada je pokušao da ubije suprugu Šeron: Osećao sam se mirnije nego ikad u životu…

Ozi je dodao da je počeo da pucati na životinje jer mu to pomaže da ostane pri zdravoj pameti tokom lockdowna. On se i izvinio  zbog svog ponašanja prema životinjama, rekavši:

– Napravio sam puno gluposti, ali učite na svojim greškama.

HL/Izvor: mirror.co.uk

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime