Home»Muzika»Ozi Ozborn se prisetio onog dana kada je pokušao da ubije suprugu Šeron: Osećao sam se mirnije nego ikad u životu…

Ozi Ozborn se prisetio onog dana kada je pokušao da ubije suprugu Šeron: Osećao sam se mirnije nego ikad u životu…

3
Shares
Pinterest Google+
Šeron Ozborn/Photo: facebook@sharonosbourneofficial
Šeron Ozborn/Photo: [email protected]

Ozi Ozborn prvi put je progovorio o trenutku kada je 1989. godine pokušao da ubije svoju suprugu Šeron.

Zvezda Black Sabbatha se drogirala i pokušala da zadavi suprugu, pre nego što je uhapšen zbog pokušaja ubistva. Probudio se u zatvoru, bez sećanja na incident.

OZI OZBORN DAO DONACIJU ZA INTERNO ODELJENJE BOLNICE U PANČEVU

Govoreći u novom dokumentarcu “The Nine Lives of Ozzy Osbourne”, roker je o incidentu, kako prenosi The Sun, rekao:

– Osećao sam se mirnije nego što sam se ikad osećao u životu. Bio sam sasvim miran. To nije baš jedno od mojih najvećih dostignuća. Sećam se samo buđenja u zatvoru Ameršam i pitao sam policajca: “Zašto sam ovde?” A on kaže, “Želiš da ti pročitam tvoju optužbu?”. Pa je pročitao: “Džon Majkl Ozborn , uhapšeni ste zbog pokušaja ubistva”.

Posle hapšenja, Ozi je proveo šest meseci na rehabilitaciji, a Šeron je odlučila da ostane s njim, posebno zbog njihove dece – Keli, Džeka i Ejmi. Šeron je dodala:  – Hvala Bogu da ga je sudija poslao na lečenje šest meseci. Imao je vremena da stvarno razmisli šta bi trebalo da uradi. Rekala sam mu, “Ne želim novac, ali ako to ponoviš, ili ću ja ubiti tebe ili ćeš ubiti mene. A želiš li to našoj deci”?

OZI OZBORN KAO FOKS MOLDER… LEGENDARNI MUZIČAR U NOVOM PARANORMALNOM SERIJALU

Ozi (71) i Šeron (67) u braku su od 1982. godine. Bivša sutkinja X-Factora podržavala je svog supruga tokom prošle godine kada je imao niz medicinskih problema.

Legendarni muzičar teško se pomirio sa svojom dijagnozom Parkinsonove bolesti, a bio je u bolnici i zbog gripa. On je u dokumentarcu otkrio i da je u jednom trenutku toliko patio da je mislio da umire i bio uveren da mu lekari ne govore koliko je loše stanje. Međutim, u poslednje vrijeme Ozi je ponovo nasmejan i s optimizmom gleda u budućnost.

HL/Izvor: metro.co.uk

Previous post

Slogan Festa 2021. je - "Povratak u budućnost"

Next post

Savršen tajming... Tejlor Svift upravo je oborila još jedan rekord

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *