OPET ĆE DA PRŠTI U ZAJEČARU… POČINJE OUTHIDE FESTIVAL U PARK ŠUMI KRALJEVICA

0
189
Oglasi
Outhide festival, Promo
Outhide festival, Promo

Drugi po redu Outhide festival održaće se večeras, 19. avgusta, na platou podno spomenika Vešala u Park šumi Kraljevica.

Dugonajavljivani i dugo pripreman Outhide kreće sa muzičkim programom od 20 sati, a čast da otvori ovogodišnji festival i publici predstavi svoj novi album imaće zaječarski bend Vakum.

Na Alt bini publika će moći da uživa u nastupima bendova Bas i Stega, Popečitelji, kao i možda najpopularnijem bendu alternativnog rok zvuka – E-play.

Na Techno bini svoje mesto za pultom imaće i Jan Kinčl, TKNO i Filty Kid, što garantuje dinamičanu i energičnu žurku, a treća, Zalet bina, predstaviće umetnički izraze i performanse dugogodišnje unije umetnika koji stoje iza organizacije Zalet.

Kraljevica će u subotu preko celog dana biti u znaku Outhide festivala pošto već u 10 časova ujutru počinje Outhide za najmlađe, na kome će scenske nastupe imati deca iz Dečijeg centra, dok će svoje igre i pesme najmlađim Zaječarcima predstaviti Stevan Jovanović. Nakon Outhidea za najmlađe, uslediće grafiti zona, na kojoj će svoje veštine u crtanju grafita predstaviti poznati zaječarski street-art umetnici Fokus, Keeps,Pils, Polx… što će biti svojevrsna uvertira za muzilka dešavanja na festivalu.

Dobrodošli na Outhide.

HL/Izvor: istocnevesti.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime