Oni se vraćaju… Paramaunt sprema prequel “Groblja kućnih ljubimaca” za svoju novu streaming platformu

0
198
Oglasi
Groblje kućnih ljubimaca/ Photo: Promo (Taramount film)
Groblje kućnih ljubimaca/ Photo: Promo (Taramount film)

Nastavak “Paranormalne aktivnosti” i prequel “Groblja kućnih ljubimaca” uskoro stižu na Paramount Plus.

Filmove je razvio Paramount Players, žanrovska etiketa studija. Paramount želi da proizvede između četiri i šest filmova za streaming uslugu godišnje. Paramount Plus je predstavljen investitorima prošle sedmice, a debitovaće početkom marta. Stiže u vrlo nezgodnom momentu, kada se stream ratovi zahuktavaju, a mnoge medijske kompanije žele da sruše Netflix.

“Paranormalna aktivnost” biće novo, neočekivano poglavlje u dugotrajnoj horor seriji, saopšteno je iz studija. S druge strane, “Groblje kućnih ljubimaca”, izvorna priča Stivena Kinga o ljubimcima koji se vraćaju u živor, dobila svoj prednastavak.

OVAKO BI OVA SOBA IZGLEDALA KAD UMREM… POMISLIO JE STIVEN KING. REZULTAT SU ROMAN I NOVA SERIJA “LISEY’S STORY”

Još nema reči o detaljima zapleta, ali film će po svoj prilici ispričati sasvim novu priču o groblju za kućne ljubimce. Kultni roman je do sada dva puta adaptiran za veliko platno, prvo Mari Lambert 1989. godine, a zatim Kevin Kolč i Denis Vidmir 2019.

Film iz 2019. zaradio je impresivnih 113 miliona dolara na blagajnama, u odnosu na budžet za proizvodnju koji je iznosio 21 milion dolara, tako da povratak kultnog horora deluje kao prilično pametan potez za Paramount. Za sada je poznato da će film producirati Lorenco di Bonaventura.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime