One Possible Option objavio novi singl… Poslušajte “Paper Planes”

0
68
One Possible Option/ Photo: Filip Kovačević
Oglasi

Riječka grupa One Possible Option svojim drugim albumom “ETER” (Croatia Records), objavljenom na vinilu u maju, uz odlične kritike pokazala se kao jedan od najaktuelnijih hrvatskih rok sastava, dok su singlom za naslovnu pesmu, ujedno i prvu na maternjrmhrvatskom jeziku, dali naznaku o smeru rada benda u budućnosti.

U susret predstojećim koncertima, za sledeći singl benda sa aktuelnog albuma odabrana je “Paper Planes”, pesma koja ih prikazuje u drugačijem svetlu “podebljava” činjenicu da se radi o sastavu kojeg nije strah da eksperimentiše i koji ima još mnogo toga da kaže i pokaže.

One Possible Option/ Photo: Filip Kovačević

– “Paper Planes” je pjesma koja govori o prolaznosti, ali i kutu gledanja uz koji to sve možda i nije tako strašno. Naravno, tekst ima više slojeva pa nam je drago da je ova pjesma neplanirano dobila svoj lyric video – poručili su članovi benda.

Ovoga leta i jeseni One Possible Option će album “ETER” predstaviti uživo na riječkoj Zvečki 13. jula, u zagrebačkoj Močvari 11. septembra, na Seasplash platformi u Puli 12. oktobra, u karlovačkom Ziggy baru 16. novembra te 22. novembra u kninskom klubu A3.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime