Oglasio se Džo Rogan: Ne znam čemu tolika frka, pa ja zarađujem od pričanja sr**a… ko vam je kriv što me shvatate ozbiljno

0
346
Oglasi
Džo Rogan/Photo: YouTube printscreen
Džo Rogan/Photo: YouTube printscreen

Džo Rogan se vratio ove nedelje sa stend-ap nastupom usred aktuelnih negativnih reakcija zbog njegovih rasnih uvreda i dezinformacija o kovidu 19 u podkastu “The Joe Rogan Experience”.

Misleći na upotrebu reči “crn**a”, Rogan je na nastupu u utorak, u Ostinu, Teksas, rekao da je to bilo izrečeno u kontekstu.

– Neko je napravio kompilaciju svaki put kada sam izgovorio tu reč tokom 14 godina i stavio je na Jutjub, i ispostavilo se da je to rasistički, je*ote. Čak i meni! Gledao sam misleći: ‘Prestani to da govoriš’. Stavljam kursor na video i kažem: ‘Još četiri minuta?!’ – ispričao je Rogan, a prenosi The Hollywood Reporter.

Rogan, koji se prošlog vikenda izvinio zbog svojih ranijih rasističkih uvreda, dodao je da godinama nije koristio takve izraze.

SPOTIFY VEĆ IZGUBIO DVE MILIJARDE DOLARA VREDNOSTI ZBOG SKANDALA SA JANGOM I ROGANOM, A SADA SE OGLASIO I DŽEJMS BLANT… U SVOM STILU

Podkaster se takođe osvrnuo na kontroverzu o njegovim komentarima koji izražavaju skepticizam u vezi sa vakcinama protiv korona virusa, rekavši da je buka oko toga “zbunjujuća”.

– Zarađujem od pričanja s*anja – zbog toga me ovo toliko zbunjuje – rekao je Rogan.

– Ako primate savete o vakcinama od mene, da li je to zaista moja greška? Koje si sra*e bio spreman da uradiš kada je moja glupa ideja zvučala bolje? ‘Znaš onog tipa koji je naterao ljude da jedu životinjske penise na TV-u? Šta on misli o medicini?’ Ako želite moj savet, ne slušajte moj savet – ispričao je Rogan.

SPOTIFY UKLONIO VIŠE OD 100 EPIZODA ROGANOVOG PODKASTA… ALI NE I ONU ZBOG KOJE JE SVE POČELO

U segmentu pitanja i odgovora tokom emisije Rogan je upitan da li bi prihvatio ponudu desno orijentisane platforme Rumble od 100 miliona dolara, da premesti svoju emisiju sa Spotifyja nakon što je više izvođača uklonilo svoju muziku sa servisa za streaming zbog njegove kontinuirane podrške podkastu “The Joe Rogan Experience”.

– Ne, Spotify se drži mene, neobjašnjivo, da vidimo šta će se desiti – navodno je rekao.

SPOTIFY ĆE VAM POJESTI DUŠU… NIL JANG NEMA NAMERU DA STANE: POZVAO SVE ZAPOSLENE U STREAMING KOMPANIJI DA DAJU OTKAZ

Spotify je povukao više od 70 epizoda Roganovog podkasta sa platforme usred nekoliko odvojenih kontroverzi.

Povratak podkastera u stend-up dolazi nakon što se bivši predsednik Tramp izjasnio o reakciji, rekavši da Rogan “mora da prestane da se izvinjava lažnim vestima manijaka i ludaka radikalne levice”.

HL/Izvor: b92.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime