Odluka magazina Rolling Stone razljutila porodicu Majkla Džeksona… Ko je pravi kralj popa?

0
412
Majkl Džekson/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Pošto je ugledni časopis Rolling Stone nedavno Harija Stajlsa prozvao novim kraljem popa, Princ Džekson, sin Majkla Džeksona, ikone popa koji nosi ovu titulu izneo je svoje mišljenje.

Jedna od najneobičnijih priča rokenrola… Evo kako se čuvena solaža Edija Van Hejlena našla u pesmi “Beat It” Majkla Džeksona… i koliko je to koštalo

Naime, on je u televizijskom programu “Good morning Britain” rekao da smatra ta tilula kralj popa i dalje pripada njegovom ocu.

– Hari je odličan umetnik i pevač. Ima svoj žanr, ali kralj popa bio je nadimak koji je moj tata stvarno zaslužio u vreme kada pristup informacijama i pristup popularnosti i slavi nije bio tako lako dostupan kao danas – rekao je Princ i dodao:

Tajni dnevnik Majkla Džeksona… Hteo je “samo” jedno – da bude besmrtan

– Uz toliko drugih društvenih činilaca koje morate uzeti u obzir u to vreme, osećam da je moj otac još uvek kralj popa, da će uvek biti kralj popa, i to nije nešto što mu možete uzeti.

Kako odrastam, kako učim više o njegovm životu, tek sada u potpunosti shvatam svu težinu očeve ostavštine. Njegov je uticaj mnogo veći nego što mogu da shvatim – rekao je Princ Džekson.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime