Bili Gibons i Moris Dej objavili singl “Too Much Girl 4 Me”

0
305
Too Much Girl 4 Me, screenshot
Oglasi

Frontmen ZZ Top Bili Gibons objavio je novi singl u saradnji sa Morisom Dejom iz benda Time, a pesma se zove “Too Much Girl 4 Me”.

Neočekivani duet dogodio se pošto je Dejov menadžer prišao Gibonsu u hotelu Beverly Hills. Gibons je predložio saradnju, a onda je igrom slučaja naleteo na Deja u obližnjoj prodavnici pića.

– Razmenili smo nekoliko ljubaznih reči i u trenutku ozvaničili da ćemo raditi zajedno – rekao je Dej za Rolling Stone. – Nekoliko dana kasnije već smo bili u studiju.

Takođe su pričali i o Morisovom mentoru Prinsu tokom snimanja, a Gibons je ispričao kasnonoćnu diskusiju koju je vodio 2009. o poreklu “When Doves Cry“ i nekih drugih pesama.

Bili Gibons ima neverovatnu kolekciju automobila… Jedan od njih sigurno znate i iz spotova ZZ Topa

Ova saradnja sa Gibonsom pojaviće se na ploči za koju Dej očekuje da bude njegov poslednji solo album. Prikladno nazvan “Last Call” stiže u prodavnice 11. novembra.

– Nikako se ne povlačim – rekao je ranije Dej za Billboard. – Ako momci – što znači originalni članovi Time – žele da se ponovo okupe … uvek postoji nešto. Ali solo stvar? Odmorićuse od toga. Vreme je da uradim neke druge stvari.

Trenutno na turneji sa ZZ Top, Gibons je priznao da je bend ponovo ojačao dodavanjem novog člana Elvuda Frensisa, koji je preuzeo dužnost nakon što je dugogodišnji basista Dasti Hil umro u julu 2021:

– Doneo je veliki entuzijazam. vidite bubnjara Frenka Berda kako se smeje prvi put posle 30 godina, znam da se nešto dobro dešava.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime