Odložen i OK Fest… Novi termin festivala na Tjentištu – od 16. do 18. jula 2021.

0
535
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Nažalost, OK Fest koji je trebalo da se održi sredinom avgusta na Tjentištu, zvanično je odložen za sledeću godinu.

Saopšenje organizatora možete da pročitate u nastavku teksta.

– I pored najbolje volje, maksimalo uloženih napora, pregovora i konsultacija sa nadležnim epidemiološkim službama, te podrške naše najvjernije OK publike, primorani smo da ovogodišnje izdanje Nektar OK Festa 2020 prolongiramo za narednu godinu.
Obzirom, na epidemiološku sliku u našoj zemlji, ali i u celoj regiji, konstantan rast broja zaraženih na dnevnom nivou, i ograničeno kretanje, tj. prelazak državnih granica, nisu stvoreni epidemiološki uslovi da festival bude održan u ranije najavljenom terminu ove godine, tj 14/15/16 avgusta na Tjentištu.  Današnjom odlukom Republičkog štaba za vanredne situacije, kao i Opštinskog štaba za vanredne situacije Opštine Foča, na snazi je ostala ranija mera maksimalnog okupljanja 50 osoba na javnim mestima, i ova odluka ostaje na snazi narednih 14 dana. Obzirom na kapacitete našeg festivala, te broj posetilaca iz ranijih godina koji se meri u hiljadama, mi nismo u mogućnosti da u najavljenom terminu, održimo događaj u kapacitetu i programu za koji je isti predviđen.
U dogovoru sa izvođačima i ostalim učesnicima programa, potvrđeni su datumi festivala za narednu godinu, i to  16/17/18 juli 2021. godine, kao i lineup na tri festivalska stagea: Apocalyptica, Asian Dub Foundation, Van Gogh, Bajaga i Instruktori, Goran Bare & Majke, Hladno pivo, TBF, M.O.R.T., Zoster, Buč Kesidi, Repetitor; Kanda, Kodža i Nebojša, Love Hunters, Who see, Marčelo i napeti Quintet, Ritam nereda, Atheist Rap, Mortal Kombat, Marko Nastić, Mladen Tomic, Sinisa Tamamovic, Petar Dundov, Kristijan Molnar, Toni Juranović, Nebs Jack, Alexander G i još imena koja će naknadno biti objavljena. Osim sjajnog muzičkog programa i u narednog godini Nektar OK Fest vam donosi još mnogo dobre zabave i sadržaja u nesvakidašnjem ambijentu nacionalnog parka Sutjeska.
Svi OK paketi kupljeni u ovoj godini važiće i za narednu godinu i nove termine Nektar OK Festa 2021. Takođe, svi vlasnici paketa imaće priliku da ukoliko žele izvrše povrat novca za kupljene pakete ili da iste ustupe drugoj osobi. Na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net u kategoriji “novosti“ uskoro donosimo detalje info o uslovima povrata novca ili ustupanja paketa.
Budite OK, budite odgovorni i vidimo se na 16/17/18 jula 2021. na Tjentištu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime