Objavljene prve fotke Timotija Šalamea kao Boba Dilana…

0
114
Timoti Šalame, Bob Dilan/Photo: befunky.com
Oglasi

Posle mnogo pompe konačno smo dobili priliku da vidimo Timotija Šalamea transformiranog u mladog Boba Dilana za predstojeći biografski film “A Complete Unknown” redatelja Džejmsa Mangolda.

Fotografije snimljene na setu u Njujorku prikazuju Šalamea kako kanalizuje izgled kultnog muzilara iz ranih 60-ih. Odeven u farmerke, zelenu jaknu, svetlonarandžasti šal i kapu, nosi iznošenu kutiju za gitaru. Starinski automobil u prolasku daje pridonosi ambijentu tog perioda.

Film se navodno fokusira na ključnu točku u Dilanovoj karijeri – njegov kontroverzni prelazak na električnu gitaru 1960-ih i njegov uspon do statusa legende folk muzike. U tom periodu Dilana je prihvatila njujorška folk scena pre nego što ju je konačno nadmašio kako mu je slava vrtoglavo rasla.

Hrabro, dečko, hrabro… Timoti Šalame će sam pevati u biografskom filmu o Bobu Dilanu

Detalja o biografskom filmu nema mnogo, ali reditelj Mangold je potvrdio da će Šalame sam pevati Dilanove pesme u filmu.

Edvard Norton u filmu o Bobu Dilanu… menja prezauzetog Benedikta Kamberbača

Film će takođe prikazati druge uticajne ličnosti iz tog doba, poput Vudija Gatrija, Džoan Baez i Pita Sigera. Edvard Norton nedavno se pridružio glumačkoj postavi kao folk pevač Siger, zamenivši Benedikta Kamberbača zbog problema s rasporedom. Eli Fening glumiće Dilanovu ljubav, Silviju Ruso.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime