Edvard Norton u filmu o Bobu Dilanu… menja prezauzetog Benedikta Kamberbača

0
123
Edvard Norton/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Edvard Norton je dobio ulogu veterana folk pevača Pita Sigera u predstojećem biografskom filmu o Bobu Dilanu, “A Complete Unknovn”.

Hrabro, dečko, hrabro… Timoti Šalame će sam pevati u biografskom filmu o Bobu Dilanu

Prvobitno, ulogu Sigera je trebalo da igra Benedikt Kamberbač, koji je, prema izveštaju Deadline Hollywooda, morao da odustane od projekta zbog prezauzetosti. Umesto njega, Norton će se sada pridružiti glumačkoj ekipi i glumiti folk muzičara.

Šta sluša Bob Dilan? Da 100 puta pogađate…

U filmu, koji je već dugo u pripremi, glumiće Timote Šalame, koji će se naći u ulozi Boba Dilana i El Fening, koja će igrati Silvi Ruso, a ceo projekat režiraće Džejms Mangold. Film, koji navodno počinje sa proizvodnjom u martu, fokusiraće se na Dilanovu kontroverznu odluku iz 1965. da prigrli električnu gitaru, otuđujući mnoge od njegovih originalnih fanova, umesto da beleži Dilanov život i karijeru.

Edvard Norton otkrio da je direktan potomak slavne – Pokahontas

Pit Siger je igrao ključnu ulogu u Dilanovoj karijeri, jer je bio rani pristalica kultnog muzičara i bio je čovek odgovoran za pozivanje Dilana da izvede svoj prvi električni set na Njuport folk festivalu.

Jedna pesma menja sve… Bob Dilan je hteo odustane od karijere, a onda je došla “ona prava”

Potvrđeno je da će Timote Šalame pevati u filmu “A Complete Unknown”, a Bob Dilan će biti izvršni producent. Pripremajući se za svoju ulogu u predstojećem biografskom filmu, Dilanov dugogodišnji menadžer Džef Rozen, koji će takođe biti producent na filmu, dao je Šalameu pristup 12-satnoj plejlisti neobjavljenih Dilanovih pesama koje su snimljene između 1959. i 1964. godine, piše NME.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime