Objavljen (konačno) kompilacijski album s prvog Headlinerovog festivala… 5 bendova, 10 pesama – ovo je budućnost srpskog rokenrola

0
254
Oglasi
Photo:AleX
Photo:AleX

Čekali smo godinu i po dana. Više nego što je bilo kod očekivao. Ali vredelo je. U izdanju PGP RTS objavljen je kompilacijski album “Mobil Demo fest #1”, sa pesmama finalista prvog Headlinerovog festivala, održanog krajem 2019. godine.

Album je trebalo da se pojavi u junu prošle godine, ali… korona. Da ne objašnjavamo dalje. Ono što je važno je da je album konačno tu, i na njemu – budućnost srpskog rokenrola.

POBEDNICI PRVOG HEADLINEROVOG FESTIVALA, GRUPA LOUD, ZAVRŠILI SNIMANJE DEBI ALBUMA – PRESLUŠALI SMO GA U ČUVENOM STUDIJU 6

Finalisti našeg prvog festivala, koji je u međuvremenu prerastao u aktuelni, Mobil Music Fest, snimili su po dve pesme u legendarnom Studiju 6 Radio Beograda. Dakle, Ladies and Gentleman – LouD, Znoj, Mehanizam, Oktava više i Funkier Project. Od naredne sedmice u svim prodavnicama PGP RTS, a uskoro će moći da se naruči i puten naše Facebook stranice.

Pogledajte reklamni spot za “Mobil Demo Fest #1”:

Dočekali smo Godoa… 🙂 Stigao je kompilacijski album “Mobil Demo Fest #1” Headliner.rs ПГП- РТС/ PGP- RTS i na njemu – budućnost srpskog rokenrola @LouD ZNOJ Mehanizam Oktava više Funkier Project ????

Posted by Headliner.rs on Friday, June 18, 2021

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime