Nova era Stonesa… Kampanja radi dobar posao, sad čekamo 6. septembar

0
194
The Rolling Stones/Photo: Carlos Mulle/Universal
Oglasi

Rolling Stones i dalje nevanično, ali uveliko rade na kampanji koja najavljuje “novu eru Stonesa”, koja kreće – sledeče nedelje.

Prošle sedmice bend je pokrenuo nešto što se čini kao prikrivena reklamna kampanja za njihov dugoočekivani 24. studijski album putem zagonetne reklame postavljene u Hackney Gazette, novinama u istočnom Londonu. Oglas je navodno bio za kompaniju pod nazivom Hackney Diamonds, firmu za popravak stakla, i sadržao je reklamni oglas koji je spominjao tri naslova pesama benda.

The Rolling Stones napravili super foru i otkrili naslov novog albuma?

“Naš prijateljski tim obećava vam zadovoljstvo”, stoji u tekstu. “Kada kažeš daj mi sklonište, popravićemo tvoj razbijemi prozor”. Oglas dalje navodi telefonski broj i web stranicu, hackneydiamonds.com.

“Vidi li iko ovo?“, tvitovao je škotski mutički novinar Sajmon Harper, čovjek koji očigledno provodi svoje vreme pročešljavajući male oglase u lokalnim novinama, i definitivno ga nije odabrala diskografska kuća benda da objavi vest.

1. septembra legende engleskog rock n’ rolla objavile su 14-sekundni VR video isečak sa svojim legendarnim logotipom iznad ulaza u stanicu podzemne železnice u New Yorku. Video je naslovljen: “Nova era Stonesa širom sveta 6. septembra. Pridružite se na http://hackneydiamonds.com ♪ #hackneydiamonds”

Rolling Stones optuženi da su ukrali pesmu “Living In A Ghost Town”

Nešto drugačiji VR video objavio je na svom profilu i Mik Džeger.

Odnah potom, usledila je serija twitova na njihovom oficijalnom profilu sa porukama “Error” i “Don’t Get Angry With Me”, sa nacrtanom baterijom koja se lagano puni…

Sve odgovore saznaćemo, valjda, 6. septembra. Nije daleko.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime