Noel Galager je stvarno ovo rekao: Voleo sam svoju majku, sve dok nije rodila Liama

0
222
Oglasi
Noel Galager/Photo: NME printscreen
Noel Galager/Photo: NME printscreen

U opširnom intervjuu za Grdian, u kojem se govorilo o Džeremiju Korbinu, globalnom zagrevanju, nuklearnom ratu i feminizmu, Noel Galager, čije su pesme proslavile grupu Oazis, govorio je i o svom lošem odnosu sa najmlađim bratom, Liamom.

– Ovo – rekao je Noel na samom početku intervjua, – ne može da izađe na dobro. Intervjui su profesionalni rizik – rekao je on ispijajući šoljicu čajarekao je i daodao:

– Ali to je zato što su takve situacije stvarno čudne. Sedite u sobi sa nekim momkom iz Stokholma koga nikada niste sreli i on vas pita za vašu mamu. Jebeno je glupo. Jer je iskren odgovor na to: “Kakve veze ima s tobom?” Ali pametan odgovor je uvek: “Voleo sam je sve dok nije rodila Liama”.

Netrpeljivost između braće došla je do najniže tačke pre oko mesec dana kada je Noel objavio “skrinšotove” poruka koje je Liam slao njegovoj ćerki, nazvavši to – uznemiravanjem žena.

Liam i Noel Galager/Photo: fotomontaža
Liam i Noel Galager/Photo: fotomontaža

– To nije prvi put da porukama uznemirava moju ćerku. Sličnu stvar je radio i mojoj ženi, kada joj je ostavljao poruke uznemiravajućeg sadržaja na telefonskoj sekretarici. Zapitam se ponekad šta bi se desilo da nije rok zvezda. Da je samo neki stric koji radi u garaži, ne bi se, kao sad, izvukao sa tim s**njem – tvrdi stariji brat Galager.

On je tokom čitavog intervjua sarkastično govorio o svom bratu, imitirao ga i koristio njegov glas kako bi pravio parodije na njegove stavove.

I sve je to, piše Guardian, zabavno do trenutka dok o njemu ne krene ozbiljan razgovor.

Noel ističe da ne prati ono što njegov najmlađi brat radi jer “ne može da podnese da sluša taj glas”, ali navodi i da će morati da odgleda dokumentarni film koji je Liam napravio, jer je čuo “da je film smešan koliko je besmislen”, prenosi Nedeljnik.

Liam Galager/Photo: printscreen
Liam Galager/Photo: printscreen

Noel takođe ističe da je brata video poslednji put pre tri godine na proslavi šampionske titule Mančester Sitija i da je tada izgledao “kao da se up***o u gaće”.

Podsetimo, braća Galager ušla su u sukob tokom festivala u blizini Pariza 2009. godine i od tada su veoma lošim odnosima, a pokušaji pomirenja još su više pokvarili mišljenje jednog o drugom.

HL/Izvor; theguardian.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime