Nil Jang otkazao nastup na već rasprodatom festivalu zbog straha od delta soja korona virusa

0
203
Oglasi
Nil Jang/Photo: facebook@NeilYoung
Nil Jang/Photo: facebook@NeilYoung

Nil Jang otkazao je svoj nastup na rasprodatom Farm Aid festivalu zbog zabrinutosti povezane uz zarazu delta sojem COVID-19.

Na svojim službenim stranicama, gde je moguće pročitati čitav tekst, objavio je poruku fanovima, a u njoj piše:

“Trenutno se mnogo toga događa u svetu. Razmišljao sam da li je Farm Aid siguran za sve s obzirom na to da je pandemija koronavirusa oko nas. Ja se brinem oko toga. Ne želim nikog da izneverim, ali ipak ne mogu da se oslobodim osećaja da taj koncert neće biti siguran za sve. Brinem se za svu tu publiku koja će biti zajedno u ova vremena. Koncert je rasprodat. Ali, ne želim da sviram dok se ne osećam sigurno”, napisao je.

Pa ne… ne opet! U Americi ponovo krenulo otkazivanje koncerata i festivala zbog korone

Posebnu zabrinutost izrazio zbog dece koja nisu vakcinisana, ali virus mogu da pokupe od roditelja koji se potencijalno mogu zaraziti na Farm Aidu, koji je zakazan za 25. septembar.

“Moja duša govori mi da je pogrešno reskirati bilo čiju smrt zato što neko želi da čuje moju muziku i bude s prijateljima”, zaključio je.

Na službenom lineupu festivala, Nila Janga više nema, ali se tamo nalaze Vili Nelson, Džon melenkamp i Dejv Metjus, za koje Jang piše:

“Poštujem odluku Vila, Džona i Dejva da sviraju, ali ja nisam istog mišljenja”.

Ipak je pojeo “zlatni burger”… Nil Jang prodao polovinu prava na svih svojih 1.180 pesama

Nil jang  nije jedini koji zbog straha od virusa neće nastupati, pridružio mu se Gart Bruks, country pevač. Kako je on rekao:

– Svi mi gledamo u novi talas korona virusa, još uvek smo u toj borbi, i ja moram da dam svoj doprinos.

Najnovijom odlukom ovaj muuičar otkazao je pet svojih koncerata, a dodaje da se nada da će ponovo nastupati pre kraja godine.

 

HL/Izvor: muzika.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime