Nil Jang nenajavljen upao na podcast intervju Rika Rubina s Džekom Vajtom

0
371
Oglasi
Nil Jang/Photo: YouTube printscreen

Džek Vajt pojavio se kao gost u poslednjoj epizodi podcasta Broken Record slavnog producenta Rika Rubina, a muzičarima se pridružio i neočekivani gost, legendarni Nil Jang.

Vajt i Rubin bili su na oko dve trećine razgovora koji je trajao sat i po u Rubinovom Shangri-La studiju u Malibuu kada je ušao Jang, otkrivajući da je u studiju snimao novu muziku. Vajt je tada pohvalio Janga jer je pokazao kako održati decenijama dugu muzičku karijeru. Jang je dodao da je proveo tri nedelje u Shangri-La radeći na svom najnovijem projektu s Rubinom, svirajući “nečuvene kombinacije instrumenata”.

– Osećam se baš dobro zbog toga – rekao je.

NIL JANG I CRAZY HORSE KONAČNO OBJAVLJUJU IZGUBLJENI ALBUM “TOAST”, PRVI SINGL JE “STANDING IN THE LIGHT OF LOVE”

Vajt je govorio o ranoj garažnoj rock sceni u Detroitu koja je nadahnula The White Stripes, trajnom nasleđu “Seven Nation Army”, njegovoj predanosti vinilu kroz njegov rad u Third Man Records i o drugim stvarima. Počastio je Rubina i Janga i akustičnom izvedbom pesme “A Tip from You to Me”.

IMA LI SLUČAJNOSTI U SVEMIRU? OTKRIVENO DA JE DŽOKEROVO PRAVO IME – DŽEK VAJT

Vajt je ove godine objavio dva albuma, “Fear of the Dawn” i “Entering Heaven Alive”, a uskoro će objaviti još jedno izdanje iz svoje pretplatničke serije “Vault”. U međuvremenu, Rubin je producirao dva albuma Red Hot Chili Peppersa iz 2022., “Unlimited Love” i “Return of the Dream Canteen”, dok je Jang nedavno predstavio album “Toast” koji je snimio 2001. ali ga nije dosad objavio.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime