Home»Muzika»Ima li slučajnosti u svemiru? Otkriveno da je Džokerovo pravo ime – Džek Vajt

Ima li slučajnosti u svemiru? Otkriveno da je Džokerovo pravo ime – Džek Vajt

6
Shares
Pinterest Google+
Joker i Džek Vajt/DC Comics,press promo

U novom stripu DC Comicsa otkriveno je da je Džokerovo pravo ime Džek Vajt, a istoimeni bivši frontmen White Stripesa je reagovao na to saznanje.

Pravo ime superzlikovca predstavljeno je u serijalu stripova Flashpoint Beyond, nastavku Flashpointa, koji donosi priču o Betmenu koja se odvija u alternativnoj stvarnosti. U njemu Marta, koja je Džoker tog svemira, traži od lika koji se zove Psycho-Pirate da otkrije sve što zna o DC svemiru, uključujući pravo ime izvornog Džokera.

LUDOVAĆEMO PONOVO… ZVANIČNO POTVRĐENO SNIMANJE NASTAVKA “JOKERA”, ZNA SE I NASLOV

Muzičar Džek Vajt je otkrio da je Džokerovo pravo ime kao “nešto više od slučajnosti” budući da je crpeo inspiraciju iz tog lika.

“Zanimljiva napomena; tokom procesa sastavljanja naslovnice za moj album “Fear of the Dawn” prošle godine, zamolio sam umetnika Roba Džonsa da komunicira s neverovatnim strip crtačem DC-a Majklom Džaninom kako bih video da li bi bio zainteresovan za prjekat -da me ilustruje u stilu u kojem crta svoju verziju Džokera za DC Comics”,  rekao je Vajt putem Instagrama i dodao:

“U svemiru se pojavljuju bizarni obrasci i slučajnosti koje ponekad vidimo samo na tren, neki smisleni, neki besmisleni. Veliko hvala gospodinu Džaninu što je doprineo albumu svojim prelepi delom”.

U drugoj objavi na Instagramu, Vajt je napisao:

“Želeo bih da zahvalim DC Comicsu što je Džokeru dao ime ‘Jack White’ po meni. Iako njegova kosa obično nije plava kao moja, ipak to shvatam kao laskav gest s njihove strane i smatram to čašću. Usamljeno sam putovao kroz život kao jedina osoba s tim imenom do sada”.

Previous post

Više od 50 godina čistog rokenrola YU grupe, "spakovano" u 3 sata sjajnog koncerta na Tašu

Next post

Ana de Armas i ekipa filma "Blonde" tvrde da ih je proganjao duh Merilin Monro

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.