Nil Jang i Crazy Horse konačno objavljuju izgubljeni album “Toast”, prvi singl je “Standing In The Light of Love”

0
373
Oglasi
Nil Jang i Crazy Horse/Photo: YouTube printscreen
Nil Jang i Crazy Horse/Photo: YouTube printscreen

Konačno izlazi mitska “izgubljena” ploča “Toast” Nila Janga i Crazy Horsea iz 2000. godine.

Album sa sedam pesama bit će dostupan 8. juna na CD-u i dvostrukom vinilu putem etikete Reprise i digitalno. Kao najava predstavljena je pesma “Standing In The Light of Love”.

SPOTIFY ĆE VAM POJESTI DUŠU… NIL JANG NEMA NAMERU DA STANE: POZVAO SVE ZAPOSLENE U STREAMING KOMPANIJI DA DAJU OTKAZ

“Nisam bio zadovoljan s albumom, ili sam možda jednostavno bio generalno nesrećan”, napisao je Jang o ovom albumu u svojim memoarima Super Deluxe. “Bio je to vrlo pust album, vrlo tužan i bez odgovora”.

Umesto toga, Jang je snimio album “Are You Passionate?” iz 2002. s gitaristom Crazy Horsea Frankom “Poncho” Sampedrom i bendom Booker T & The MGs, koji je sadržao neke od pesama originalno snimljenih za “Toast” kao što su “Quit”, “How Ya Doin’?” (prekršteno u “Mr Disappointment”) i “Boom Boom Boom” (“She’s a Healer”).

NIL JANG NAMERAVAO JE OKUPI LED ZEPPELIN, A KADA TO NIJE USPEO, NAPISAO JE PESMU O NJIMA…

“Standing In the Light of Love” i “Gateway of Love” su izvedene uživo tokom evropske turneje Crazy Horsea 2001. godine, a “Timberline” je jedina pesma koja dosad nije bila dostupna u ovom ili onom obliku.

U međuvremenu, “Toast” je postao centralni deo Youngovog kanona “izgubljenih” albuma, uz “Homegrown”, “Chrome Dreams”, “Oceanside/Countryside”, “Island In The Sun” i “Times Square”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime