Nik Kejv obradio legendarnu pesmu Edit Pjaf… ovako sada zvuči “La Vie En Rose”

0
164
Nik Kejv (Exit 2022)/ Photo: AleX
Oglasi

Nik Kejv podelio je obradu pesme “La Vie En Rose” Edit Pjaf iz soundtracka Džeka Antonofa za seriju “The New Look”.

Strastvenu izvedbu pesme frontmena The Bad Seeds producirao je Antonof za novu istorijsku dramu koju je kreirao Tod A. Kesler, a koja je s prikazivanjem krenula na Apple TV+ 14. februara.

Život joj nije bio “La vie en rose”… Na današnji dan pre 59 godina preminula je Edit Pjaf

Izvorna verzija pesme “La Vie En Rose” objavljena je kao singl 1947. godine i najpoznatija je pesma francuske pevačice Pjaf. Stihovi izražavaju sreću pronalaska prave ljubavi bili su privlačni ljudima koji su se suočavali s poteškoćama tokom Drugog svetskog rata.

U više od 10 epizoda “The New Look” donosi “šokantnu priču o tome kako su modna ikona Kristijan Dior i njegovi savremenici, uključujući Koko Šanel, Pjera Balmaina i Kristobala Balenciagu, preživljavali užase Drugog svetskog rata i pokrenuli savremenu modu”.

Nik Kejv, Lana Del Rej, Florens Velč… snimili obrade pesama iz Drugog svetskog rata za soundtrack “The New Look”

Soundtrack od 10 pesama serije sadržaće obrade pesama savremenih izvođača s početka do sredine 20. veka. Prošlog meseca Florence + The Machine podelili su svoju verziju pjesme “White Cliffs Of Dover”, a The 1975 objavili su obradu “Now Is The Hour”. Lana Del Rej objavila je svoju obradu pesme “Blue Skies” Irvinga Berlina.

Pogledajte i trejer za “The Nwe Look”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime