Nik Kejv, Lana Del Rej, Florens Velč… snimili obrade pesama iz Drugog svetskog rata za soundtrack “The New Look”

0
229
Ben Mendelson kao Kristijan Dior u seriji "The NEw Look", Apple TV promo
Oglasi

Nik Kejv, Lana Del Rej, Meti Heli i drugi snimili su obrade pesama iz perioda Drugog svetskog rata za službeni soundtrack serije “The New Look”.

Serija koja će premijeru imati na Apple TV+ 14. februara prati Kristijana Diora, Koko Šanel i modnu industriju u Parizu tokom Drugog svetskog rata. Glume Mejsi Vilijams, Džon Malkovič, Žilijet Binoš, Ben Mendelson i Emili Mortimer.

Soundtrack dokumentarca “Moonage Daydream” o Dejvidu Bouviju, a na njemu… sva čuda sveta

Prema Deadlineu, “The New Look” može da se pohvali “imerzivnim i savremenim soundtrackom” koji je producirao Džek Antonof koji je prethodno radio s Del Rej, Helijevim bendom The 1975 i Tejlor Svift. Sadržaće nove verzije pesama iz prve polovine 20. veka koje su snimili Florens Velč iz Florence + The Machine, Beabadoobee, Perfume Genius i Antonofov bend Bleachers.

“The New Look” je napisao, producirao i režirao Tod A. Kesler. Lorenzo di Bonaventura i Mark Baker su izvršni producenti predstojeće serije, a s službeni sinopsis glasi: “Smešten za vreme nacističke okupacije Pariza u Drugom svetskom ratu, “The New Look” fokusira se na ključni trenutak u 20. veku kada je francuski grad vratio svet u život kroz svoju modnu ikonu Kristijana Diora”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime