Grupa Keni nije mrtav singlom i erotičnim spotom “Telo” najavljuje novi album…

0
326
Keni nije mrtav/Photo Pero Arsenijevic
Oglasi

Grupa Keni nije mrtav objavila je treći singl sa budućeg albuma. Rečje o zavodljivoj gitarskoj numeri pod nazivom “Telo”.

Bend se fokusirao na koncerte, festivalske nastupe i pisanje novih pesama. One možda zvuče drugačije od uobičajenog Kenijevog potpisa ali su i dalje žustre, romantične i energične. Bazična pank estetika sada je obogaćena svedenim uticajima novih muzičkih trendova. To je u mnogome osvežilo bend, ne samo što se tiče zvuka već i pristupa scenskom nastupu, što konstantno kulminira na svakom koncertu Kenija.

Bend Keni nije mrtav objavio spot za pesmu “Nema nazad”

– Ova pesma predstavlja deo naših aktivnosti u sklopu priprema za drugi studijski album. “Telo” je uvertira u ono šta smo našim fanovima spremili za naredni period. Jako smo srećni i volimo ovu pesmu – volimo svaki detalj rada na njoj – izjavili su članovi benda.

Keni nije mrtav – Telo, cover

Izuzetan video spot za ovu pesmu prati intrigantan ljubavni trougao. Odličnu režiju potpisuje Arsenije Slavić. U ovom erotičnom spotu zapažene uloge imaju glumica Marija Liješević a pred kamarama je odličan bio i frontmen benda Mateja Đokić.

Keni nije mrtav/Photo Pero Arsenijevic

Keni nije mrtav će u narednom periodu nastaviti sa nastupima. Očekuju ih koncerti u Splitu (25.11.), prvi nastup u Severnoj Makedoniji na Pin konferenciji na kojoj nastupaju kao nosioci programa koji realizuje projekat Serbia Creates Music (30.11.). Zatim su tu koncerti u Hrvatskoj (Koprivnica i Rijeka 8. i 9.12.), u Sarajevu i Mostaru (15. i 16.12), kao i u Kraljevu sa bendom Eyesburn pred sam kraj godine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime