Bend Keni nije mrtav objavio spot za pesmu “Nema nazad”

0
244
Keni nije mrtav/Photo: Luka Pekić
Oglasi

Bend Keni nije mrtav objavio je spot za pesmu “Nema nazad”. Reč je o drugom singlu s predstojećeg albuma koji će ove godine izaći za Mascom.

Singlom “Nema nazad” bend je predtavio svoju prvu kolaboraciju u karijeri i nastavlja saradnju sa produkcijskim timom na čelu sa Arsenijem Slavićem. S obzirom na to da je pesma nastala u saradnji sa hrvatskim pop trap artistom Zembom Latifom i pevačicom Lu, bend je odlučio da spot snimi u Zagrebu.

Keni nije mrtav – Nema nazad, cover

O realizaciji spota članovi benda su rekli:

– Snimali smo u Zagrebu, praktično ne znajući kako će to sve na kraju da izgleda, jer je veći deo videa VFX. Spot je sniman nekoliko dana posle našeg nastupa na Beer Festu u Zagrebu, a kako smo leto praktično podredili nastupima benda, iskoristili smo priliku da odemo i do mora, ali i do Italije na kafu.

Bend Keni nije mrtav objavio singl i spot za pesmu “Pod tvojim prstima”

Efektan video koji je upravo izašao najavljuje album na kom Keniji trenutno rade, paralelno nastupajući na festivalima u zemlji i regionu.

– Ova godina nam veoma prija. Obajvili smo dva singla, spremamo novi album, dosta putujemo i nastupamo. Može se reći da smo jako zadovoljni kako stvari trenutno idu. Za nama je nekoliko jako lepih nastupa, od Arsenal festa u Kragujevcu, Belgrade Beer Festa, preko Slovenije, Hrvatske i predivnih festivala u Aranđelovcu i Čačku – izjavili su članovi benda.

Keni nije mrtav/Photo: Luka Pekić

Bend Keni nije mrtav nastao je 2017, a čine ga Mateja Đokić (glavni vokal, gitara), Matija Pešić (prateći vokal, bas) i Sava Tomić (bubanj). Nakon nekoliko demo snimaka, posle bekoliko godina, zvanično su se oglasli pesmom “Venecijaneri”, a potom i debi albumom “Ajmo da plešemo”.

Bend je uspeo da se odlično pozicionira na domaćoj i regionalnoj sceni donoseći miks dobrih pesama, emocija i prvoklasne zabave. Muzika ovog benda u potpunom je skladu sa svetskim trendovima, a muzička kritika ih povezuje sa grupama kao što su Muse, Panic! at the Disco, Green Day, Franz Ferdinand, The Killers, Obojeni program…

Pogledajte spot za “Nema nazad”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime