Bono i Edž iz U2 na otvaranju 29. Sarajevo film festivala…

0
249
U2/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Dokumentarac “Poljubite budućnost” (Kiss the Future) otvorio je sinoć 29. Sarajevo film festival (SFF), u prisustvu članova ekipe filma, među kojima su bili i članovi rok sastava U2 Bono Voks i Edž.

U2 objavili još jednu ponovo snimljenu pesmu, ovog puta to je kultna – “Beautiful Day”

Pevač Bono Voks i gitarista Edž prošetali su crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu, uz reditelja Nenada Čičin Šaina i ostale učesnike filma, među kojima su bili i novinarka CNN)Kristijan Amanpur i vođa sastava Kultur šok Srđan Đino Jevđević.

– Divno je biti u Sarajevu. To je sjajan grad na svaki način. Povlašćena sam što je bio deo mog života toliko godina. Vratila sam se i vrlo je emotivno – rekla je Amanpur novinarima na crvenom tepihu.

Dok se Voks samo fotografisao uz ostale članove ekipe, Edž je u jednom trenutku prišao građanima koji su u velikom broju okružili prostor ispred pozorišta i podelio nekoliko autograma.

Iz SFF su saopštili da su Bono i Edž stigli kao gosti iznenađenja, u pratnji supruga Ali Hjuson i Morli Stenberg, kao i manekenkom i aktivistkinjom Kristi Tarlington.

U2 objavili novu, moderniju verziju svoje legendarne pesme “With or Without You”

Film “Pogledajte u budućnost” govori o lokalnoj muzičkoj sceni tokom rata u gradu, kao i posleratnom koncertu irskog sastava U2 u Sarajevu 1997. godine, pred više od 45.000 posetilaca na stadionu Koševo.

U filmu se pojavljuju nekadašnji američki predsednik Bil Klinton, nekadašnji direktor SFF Mirsad Purivatra, Vesna Andree Zaimović, Senad Zaimović, Boris Šiber, a među njegovim producentima su holivudski glumci Met Dejmon i Ben Aflek.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime