Ab Re… Promocija albuma i taktilni performans 1. marta u umetničkom prostoru Kvaka 22

0
154
Ab Re/Photo: Mina Pavlović
Oglasi

Prvi u nizu koncertnih događaja posle objavljivanja drugog studijskog albuma benda Ab Re biće održan u petak, 1. marta u alternativnom umetničkom prostoru i galeriji Kvaka22.

Posle dužeg traganja za adekvatnom žanrovskom odrednicom bend je nedavno dobio etiketu “serbian jazz in opossition”. Šta to tačno znači proverite lično na koncertu, a bend publici poručuje da postoji mogućnost izbora: prepuštanje muzici ili razmišljanje na aktuelnu temu “zašto se razni muzički hibridi danas etiketiraju kao jazz”?

Ab Re pustio “Aber”… stigao novi album “Serbian Jazz in opposition” benda

Pomalo kontroverzni Ab Re ovom prilikom upućuje javni poziv i poruku novinarima i medijskim radnicima, sledeće sadržine:
Ab Re nece organizovati posebnu manifestaciju za medije (novinare) povodom objavljivanja albuma, kao sto je to ustaljena praksa. Umesto toga po principu svi smo (sirotinja) raja izvolite i pomešjte se u masi, biće nam svakako veliko zadovoljstvo!

Pored koncerta bend je iste večeri sa saradnicima upriličio i verovatno prvi taktilno-muzički performans na našim prostorima, pod nazivom “Opipajmo muziku!“

Prijavite se za učešće u Ab Re taktilnom performansu – instalaciju, organizaciju i vođenje realizovaće Miloš Dilkić, a na temu audio-vizuelnog stvaralaštva benda Ab Re i saradnika Miloša Tomića (animator).

Broj učesnika je ograničen na ukupno 10 (deset). Prijave za učešće u taktilnom performansu isključivo porukom na e-mail adresu play@abremusic.com. Prvih deset prijavljenih učesnika dobiće nesvakidašnju priliku da opipaju muziku.

Performans traje ukupno 30 minuta. Podrazumeva se aktivno učešće prijavljenih (neće boleti). Okupljanje učesnika je najkasnije u 21:45, u petak 1. marta.

Koncert benda Ab Re počinje odmah posle performansa, a ulaz – donacije.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime