Ničim izazvan žele da se uvere da nisu sanjali… pa zakazali novi koncert u MTS dvorani

0
202
Ničim izazvan (Priča 2021)/ Photo: AleX
Oglasi

Posle spektakularnog nastupa u prepunoj mts Dvorani sredinom oktobra prošle godine, momci i devojka iz sastava Ničim izazvan žeIe da se uvere se da taj koncert nije bio samo san i pozivaju beogradsku publiku na još jedno nezaboravno veče u subotu, 6. aprila 2024. godine.

Iako su Ničim izazvan prisutni više od deset godina na domaćoj sceni i iza sebe imaju pregršt hitova, koje možemo čuti na svakom koraku, ne nastupaju u prestonici tako često. Povratak u jednu od najboljih beogradskih koncertnih sala, dokazuje da ovaj sastav od svojevrsne pop senzacije postaje jedan od glavnih nosilaca domaće muzičke scene.

Ničim izazvan (Priča 2021)/ Photo: AleX

Prošlogodišnji koncert u mts Dvorani pokazao je i da sedišta u sali ne predstavljaju prepreku za ples uz njihove mnogobrojne hitove, horsko pevanje i iznad svega – odličan provod!

“Idu godine”… Ničim izazvan objavio novi singl pred beogradski koncert

Pored najpoznatijih pesama, ovoga puta će se na repertoaru naći i nekoliko novih, koje Ničim izazvan planira da objavi početkom proleća. i da na taj način omogući publici da 6. aprila zapeva sa njima.

Ljubitelji njihovog zvuka, ulaznice mogu da nabave u prodaji na blagajni mts Dvorane, kao i na mtsdvorana.rs, tickets.rs i efinity.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime