“Idu godine”… Ničim izazvan objavio novi singl pred beogradski koncert

0
482
Oglasi
Ničim izazvan (Priča 2021)/ Photo: AleX

Bend Ničim izazvan objavio je novi video singl “Idu godine”, a prva decenija njihovog zajedničkog rada protekla je u stvaranju muzike koja nije žanrovski ograničena.

Tokom ove godine, kada proslavljaju 10 godina, bili su posebno inspirisani da sa svojom publikom proslave jubilej na velikom koncertu 15. oktobra u MTS dvorani.

– Bili smo vredni i posle četiri pesme, koje su izašle u junu, izdajemo novi singl “Idu godine”. Singl izlazi u susret našim koncertima kojima obeležavamo deseti rođendan. Ja sam autor muzike, a tekst potpisujem zajedno sa Borisom. On je i autor spota koji prati ovaj singl – rekao frontmen, Bojan Gluvajić.

POSLE 2 GODINE ODLAGANJA, NIČIM IZAZVAN KONAČNO U 15. OKTOBRA U MTS DVORANI

Nova pesma realizovana je pod producetskom palicom Đanija Pervana, a snimana je u studijima u Mostaru i Beogradu, dok je master urađen u Londonu. Na snimanju pesme, stalnoj postavci benda pridružio se i gudački trio Grande Strings, kao i prateći vokali.

I na koncertu u MTS dvorani bendu će se pridružiti brojni muzičari, kako bi u posebnim aranžmanima izveli sve svoje hitove.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime