Nektar OK Fest 2024 – poznat raspored nastupa izvođača po danima

0
167
OK Fest/Photo: Marko Ristic zamrznutitonovi
Oglasi

Deseto jubilarno izdanje Nektar OK Festa i ovoga leta garantuje vrhunsku zabavu na jednoj od najlepših festivalskih lokacija, Tjentište – NP Sutjeska.

Ranije je objavljena sjajna lista muzičkih imena koja će od 19. do 21. jula biti zadužena za još jedan nezaboravan provod na Tjentištu. Poznato je i ko od najavljenih nastupa koji dan i na kojoj od festivalskih bina.

Čeka nas stvarno vrhunska zabava ove godine na Tjentištu… Objavljen finalni lineup Nektar OK Festa

Kao i ranijih godina, festivalski kamp otvoriće svoja vrata dan pre zvaničnog početka festivala /četvrtak, 18. jul/ kada je za one najvernije OK kampere pripremljen sjajan program na Jägermeister OK stage-u u OK kampu, na kojem će nastupiti: Dža ili Bu, Bojana Vunturišević, Savršeni Marginalci.

Dža ili Bu/ Photo: AleX

Prvi festivalski dan /petak, 19. juli/ započinje na OK summer stage-u uz DJ program za koji će se pobrinuti Nebs Jack i Rezident DJ.

Potom sledi nastavak programa na Jägermeister OK stage-u u OK kampu uz Bjesove, Who Seei i Pero Defformero. Večernji sati na Visa Main stage-u rezervisani su za odličan program i atmosferu koju na Tjentište donosi jedan od najpopularnijih američkih, ali i svetskih bendova, koji po prvi put nastupa u BiH – Thievery Corporation, uz koje su za odličan provod na glavnoj bini zaduženi i Neno Belan & Fiumens, Zoster, Sunshine. Za one željne dobre zabave do ranih jutarnjih sati sledi program na OK After Party u OK kampu uz Mladen Tomic, Technasia, Rezident DJ.

Thievery Corporation/ Photo: AleX

Drugi festivalski dan /subota, 20. juli/ startuje uz Mladena Tomica i Nemax na OK Summer stage-u kraj bazena. OK kamp će i ove godine biti epicentar najbolje zabave i odličnog provoda, za koje će se u subotu na Jägermeister OK stage-u pobrinuti Tamikrest, Atheist Rap i Eyesburn. Za vrelu armosferu subotnje večeri na Visa Main stage-u zaduženi su Parni Valjak, Letu Štuke, Nipplepeople i Svemirko. Po završetku programa selimo se u OK kamp na after party da uz Cristian Varela, Yakka i Rezident DJ-a, dočekamo još jednu zoru na Tjentištu.

Eyesburn/ Photo: AleX

Energiju trećeg festivalskog dana /nedelja, 21. juli/ crpimo na OK summer stage-u uz Dj Jock i Yakka. Na Jägermeister OK stage-u u kampu za završetak dnevnog programa zaduženi su Mortal Kombat, Grše i M.O.R.T. U samom finišu na Visa Main stage-u uživamo uz legendarni britanski punk band The Toy Dolls, uz koje će poslednjeg festivalskog dana nastupiti sjajni Ritam Nereda, Buč Kesidi i Vojko V. Završnicu desetog jubilarnog izdanja Nektar OK Festa dočekujemo uz OXIA, DJ Jock, te Rezident DJ-a na OK After Partiju u OK kampu.

Ritam nereda, Deer & Beer Fest 2022/ Photo: AleX

Organizatori će uskoro predstaviti i nove sadržaje koji će uz sjajan muzički program, svim posjetiocima donijeti još jedno nezaboravno festivalsko iskustvo na Tjentištu. Sve informacije o aktulenoj punudi i festivalskim paketima dostupne su na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net/#booking

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime