Napisao scenario, režirao i igra glavnu ulogu… Pogledajte prvi trejler za novi film Kevina Kostnera

0
104
Kevin Kostner - Horizon: An American Saga
Oglasi

Objavljen je trejler za novi film Kevina Kostnera, vestern pod nazivom “Horizon: An American Saga”. Poznati glumac je napisao scenario, režirao film i igra glavnu ulogu.

Kako se navodi u sinopsisu, film “Horizon: An America Saga” istražuje privlačnost starog Zapada i kako je kroz krv, znoj i suze osvojen, ali i izgubljen. Radnja se proteže kroz četiri godine Američkog građanskog rata, od 1861. do 1865. godine.

Kevin Kostner tužio čoveka koji mu je pomogao na početku karijere, traži mu 15 miliona dolara…

Kostnerova ambiciozna kinematografska avantura vodi publiku na emocionalno putovanje kroz zemlju koja je u ratu sama sa sobom. Iskusiće to kroz objektiv porodice, prijatelja i neprijatelja koji pokušavaju da otkriju šta zaista znači biti deo Sjedinjenih Američkih Država.

Kako navodi Screen Rant, film će biti podeljen u dva dela. Prvi će se u američkim bioskopima prikazivati od 28. juna, a drugi od 16. avgusta.

Osim Kostnera, u ovom ostvarenju igraju Sijena Miler i Sem Vortington.

Čuvena italijanska glumica Ornela Muti će možda morati u zatvor… i to zbog – Putina i Kostnera

Nakon objave trejlera, ljudi su u komentarima izrazili mišljenje o ovom filmu i za sada su reakcije veoma pozitivne.

“Kevin Kostner nikad ne razočara. Ovo izgleda neverovatno”, “Ovo izgleda kao dobri stari vestern. Jedva čekam”, “Ovaj trejler vraća u dane kad smo gledali dobre filmove”, “Kakva glumačka postava, ovo će biti ludnica!”, “Kevin Kostner je za vesterne ono što je Martin Skorseze za mafijaške filmove. Ne može bolje od ovoga”, neki su od komentara.

Pogledajte trejler:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime