Najskuplja serija svih vremena je blizu… Pogledajte prve kadrove “Gospodara Prstenova”

0
310
Oglasi
The Lord of the Rings movies, The Rings of Power
The Lord of the Rings movies, The Rings of Power

Trejler za seriju “Gospodar Prstenova”, čija će prva sezona biti emitovana 2. septembra na Amazon Prajmu, konačno je objavljen. Prikazuje kovanje prstena kao i odlomak iz knjiga, a spominju se i neka mesta, uključujući Maglene planine, Lindon i Numenor.

Serija se odvija u drugom dobu Međuzemlja, koje se proteže kroz dugo razdoblje između izvornog Mračnog lorda Morgota i prvog poraza njegovog sluge Saurona. A sve to je hiljadama godina pre radnje iz filmova o Gospodaru prstenova.

PRODUCENTI SERIJE “GOSPODAR PRSTENOVA” PRAVE NAJBIZARNIJI KASTING IKADA… AKO IMATE IZBAČENU VILICU, OPEKOTINE NA LICU, STAKLENO OKO, NEDOSTAJE VAM RUKA ILI NOGA…

“Predstojeća serija Amazon Studios prvi put na ekrane donosi herojske legende Drugog doba istorije Međuzemlja. Ova epska drama smeštena je hiljadama godina pre događaja iz Hobita i Gospodara Prstenova JRR Tolkina, i vratiće gledaoce u doba u kojem su kovane velike sile, kraljevstva su se uzdizala i padala u propast, neverovatni junaci bili su testirani, a najveći zlikovac koji je ikad potekao iz Tolkinovog pera pretio je da će pokriti sav svet u tami”, između ostalog piše u najavi sadržaja serije.

“GOSPODAR PRSTENOVA” BIĆE NAJSKUPLJA SERIJA U ISTORIJI… UBEDLJIVO

Producenti J.D Pejn i Patrik Mekej rekli su da je njihova želja bila da osmisle naslov koji bi ‘mogao da živi u srži knjige pored drugih klasika J.R.R Tolkena.

– Prstenovi objedinjuju sve glavne priče Drugog doba Srednje zemlje: kovanje prstenova, uspon Mračnog gospodara Saurona, epsku priču o Numenoru i Poslednji savez vilenjaka i ljudi – objasnili su.

Podsetimo, serija se smatra najskupljom TV serijom svih vremena. Prva sezona košta 450.000.000 dolara.

HL/Izvor: 24sata.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime