Home»TV»Snima se...»Producenti serije “Gospodar prstenova” prave najbizarniji kasting ikada… Ako imate izbačenu vilicu, opekotine na licu, stakleno oko, nedostaje vam ruka ili noga…

Producenti serije “Gospodar prstenova” prave najbizarniji kasting ikada… Ako imate izbačenu vilicu, opekotine na licu, stakleno oko, nedostaje vam ruka ili noga…

5
Shares
Pinterest Google+
Lord of the Rings/Photo: promo
Lord of the Rings/Photo: promo

“Gospodar prstenova” se vraća, i to u obliku nove TV serije i sada je otvoren poziv za kasting sa krajnje čudnim zahtevima.

U bizarnom pozivu koji je kompanija “BGT Actors, Models & Talent”, sa sedištem u Novom Zelandu, objavila na Fejsbuku. Otkrili su da su u potrazi za ljudima koji će glumiti u seriji i naveli svoje čudne zahteve za one koji žele da se prijave.

“Potrebni su ljudima koji izgledaju čudno”, glasi naslov reklame.

“Imate li izbačenu vilicu, opekotine na licu, duge mršave udove, duboke jagodice, linije na licu, ožiljke od akni, uši koje štrče, zanimljive noseve, male oči, velike oči, bilo kakve deformacije?”, piše u oglasu.

“Imate li jedno oko, stakleno oko, možete da izvadite jedno oko?”, navodi se u video-snimku okačenog uz oglas.

Lord of the Rings/Photo: promo
Lord of the Rings/Photo: promo

“Mršava lica, nedostaju vam udovi? Izgledate neobično”, navodi oglas koji poziva i muškarce i žene od 18 do 65 godina, bilo koje nacionalnosti, i sa sedištem na Novom Zelandu, gde se snima serija u produkciji Amazon Prime.

AMAZON PORUČUJE: SERIJA “GOSPODAR PRSTENOVA” BIĆE NAJSKUPLJI TV PROJEKAT IKADA

Prema “LadBibleu”, ovo nije prvi put da serija traži osobe neuobičajenog izgleda, jer su ranije tražili ljude da igraju “groteskna čudovišta” u seriji. Druga kompanija je tražila “dlakave ljude svih starosnih doba i etničkih grupa”.

Mediji navode da će serija koštati neverovatnih milijardu dolara, a snimanje na Novom Zelandu odloženo je početkom ove godine zbog pandemije korona virusa.

Radnja serije se i dalje čuva u tajnosti, iako je otkriveno da će istražiti nove priče koje su prethodile Tolkinovoj “Družini prstenova”.

HL/Izvor: b92.net

Previous post

Održana promocija albuma "Retromet" Ljube Ninkovića

Next post

"Prohujalo sa vihorom" vraćen na HBO Max... ali ima dva "dodatka"...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *